Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru punte Carraro 133297

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 133297
Cod produs
9Q107PZW-A-RE
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este astazi unul dintre cei mai dinamici asistenti tehnici din tara! Initial fusese o viziune insa, in mod absolut firesc, am evoluat trecand prin toate etapele. Astazi, dupa multe eforturi, conducem fara oprire acest univers tehnic si vrem sa venim in intampinarea muncitorilor cu un sprijin real!
Acest cap planetara punte Carraro 133297 este o piesa excelenta, super bine cotata in categoria ei, ce inregistreaza foarte multe solicitari!

Avem piese de ultima generatie, facute sa reziste!
Piesele trec printr-un filtru foarte drastic inainte de a ajunge pe rafturile noastre, asadar fiecare produs in parte trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii.
De exemplu, acest cap de planetara pentru punte Carraro 133297 este prelucrat cu responsabilitate, de catre cei mai buni ingineri din lume! Este conceput dintr-un aliaj metalic tratat termic si rezista indelung, in special la urechile de prindere ale crucilor de planetara, cat si la dantura. Are rolul de a face transferul cuplului dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale.

Avem tot ce iti trebuie si ceva in plus!
Alaturi de echipa noastra iti vei cunoaste mai bine utilajul si vei afla absolut tot ce vei avea nevoie pentru o buna functionare a proaspetelor achizitii! Serviciul nostru gratuit de consultanta ti se adreseaza inca din clipa in care ai devenit clientul nostru si s-ar putea sa-ti fie extrem de folositor in activitatea ta!
• Te asistam atunci cand trebuie sa alegi piesa de schimb perfect compatibila cu modelul pe care il detii
• Suntem disponibili sa raspundem tuturor intrebarilor tale, avem informatii pretioase si recomandari sigure pentru montaj
• Stabilim impreuna un plan personalizat de intretinere, pe termen lung, al utilajului tau
• Venim acolo unde esti cu utilajul blocat si iti oferim asistenta tehnica de urgenta, pentru a te scoate din impas

Aceasta semiplanetara punte Carraro 133297 merita toata increderea ta, in plus, nu-ti va da batai de cap, caci detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Este piesa de care ai nevoie? Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un cap planetara punte Carraro 133297 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct pe site-ul nostru! Vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare.
Daca iti doresti sa ridici personal comanda ta, ne poti face o vizita direct la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Ai grija ca persoana care efectueaza acest montaj sa fie un profesionist cu experienta! Evita serviciile indoielnice, intrucat singura varianta prin care poti sa te bucuri de o exploatare fara probleme este un montaj optim!
Verifica si elementele conexe, pentru a evita defectiunile redundante!
Este cea mai buna ocazie pentru a schimba bucsa si simeringul din fuzeta! De asemenea, este un moment bun sa verifici integritatea sigurantei si a saibelor danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei. Ele trebuie inlocuite daca prezinta defectiuni, nu pot fi lasate asa in ansamblu!

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura