Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 133297

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 133297
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina unui produs atat de uzual, care se bucura de multiple recomandari din partea utilizatorilor nostri. Acest pivot punte Carraro 133297 este o piesa extrem de rezistenta, produsa intr-unul dintre renumitele ateliere Original Carraro si proiectata pentru siguranta activitatilor din industria utilajelor.

Acest pivot pentru punte Carraro 133297 este conceput dintr-un metal extrem de durabil, testat si tratat termic, asa ca detine o rezistenta extraordinara la socurile mecanice si incarcaturi maxime. Rezistenta lui iti confera siguranta, stiind ca sansele de ruptura sunt extrem de mici.

Depozitul nostru este un adevarat univers tehnic, atat de divers si intretinut cu cele mai moderne si rezistente piese. El gazduieste o gramada de alte variante, adaptate pentru fiecare model de utilaj in parte.

Echipa noastra este foarte conectata la nevoile agricultorilor si constructorilor si dispusa oricand sa ofere asistenta tehnica, in cele mai neplacute situatii.
Experienta din ultimii ani ne-a demonstrat ca unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru clientii nostri este sa le oferim un serviciu gratuit de consultanta. Practic, oricand ai avea nevoie de cateva sfaturi referitoare la modelul tau, nu ezita sa intri in legatura cu agentii nostri.

Vei fi surprins sa afli cateva trucuri cu ajutorul carora utilajul tau va functiona fara intreruperi, iar activitatea ta de productie va deveni mai profitabila. Nu te costa absolut nimic sa intri in legatura cu noi si sa vezi cum poti aplica informatiile primite.

Poti cumpara cu incredere un pivot punte Carraro 133297, piesa detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Nu uita sa ceri toate informatiile din partea agentilor nostri. Ei sunt dispusi sa raspunda cu promptitudine si sa te ajute, oricare ar fi problema ta.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot punte Carraro 133297, plaseaza comanda ta catre agentii nostri, direct la telefon sau in site-ul nostru. Atat cat tine de noi, incercam sa livram cat mai curand! In general, transportul unui colet se face in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te afli, iar plata se face ramburs.

Nu uita ca, oriunde te-ai afla, daca esti imobilizat sau utilajul tau prezinta defectiuni grave, te putem ajuta. Colaboram cu profesionisti din mai multe zone din tara, iar ei vor raspunde imediat solicitarilor si iti pot oferi asistenta tehnica la fata locului.

Ai grija la montaj!
Este sfatul nostru cel mai ferm, recomandam sa montezi piesele exclusiv in atelierele de specialitate. Faceti asta pentru a oferi sansa pieselor de schimb sa aibe o durata mai extinsa de viata.

Lasati utilajele pe mainile profesionistilor. O piesa de calitate, dar care a fost montata cu diverse insuficiente, nu va trai prea mult si vei fi nevoit sa o schimbi din nou intr-un timp foarte scurt.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Cod produs: GZFY0IR2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura