Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 133297

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 133297
Out Of stock
Descriere
Acest pivot Carraro 133297 este o piesa de transmisie super bine cotata in categoria ei, detine review-uri dintre cele mai bune si cereri nenumarate.
Este disponibila chiar acum si poate fi livrata in orice zona din tara. Suportul nostru tehnic este disponibil pentru tine oricand, prin mijlocirea depozitului nostru, atat de bine aprovizionat cu piese de schimb moderne, rezistente si fiabile.

Avem piese moderne, de calitate, direct de la producatori!
Un astfel de pivot pentru punte Carraro 133297 este fabricat intr-un laborator de ultima generatie, dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic, asa ca rezista celor mai intense zile de munca. Are sanse foarte scazute de ruptura si, desi este o piesa mica, are un rol foarte important in functionarea utilajului.
Pivotul asigura echilibrul utilajului si sustine greutatea acestuia in totalitate. Contribuie la un viraj in siguranta si face fata socurilor mecanice.

Serviciu de consultanta permanent pentru clientii nostri!
Echipa noastra manifesta un atasament foarte strans fata de clienti, prin serviciul gratuit de consultanta. Clientii devin interesati de comunicarea cu agentii si realizeaza cu acestia planuri personalizate de mentenanta ale utilajelor. Piesele de schimb proaspat achizitionate sunt montate in cele mai bune ateliere tehnice si intretinute pentru functionarea lor cat mai extinsa, dupa recomandarile noastre.

• Stim ce inseamna un suport tehnic in momente grele
• Stim cat de mult pierzi intr-o de munca intrerupta
• Stim ca iti este mai bine sa primesti mereu informatii si suport

Poti sa achizitionezi linistit un pivot Carraro 133297, intrucat beneficiezi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Aceste situatii sunt extrem de rar intampinate, insa fii sigur ca, daca esti in aceasta postura, vei gasi alaturi de noi o solutie favorabila pentru tine.

Comanda un pivot Carraro 133297 printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti sa inregistrezi o cerere si on-line, in site-ul nostru, daca este mai comod pentru tine asa. Dupa cum bine vezi, avem o intreaga echipa de agenti, ce se vor mobiliza pentru tine. Vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Produsele noastre pot fi ridicate si personal, desigur, direct din sediul nostru. Un bun prilej pentru a ne cunoaste si de a stabili cateva reguli de intretinere ale pieselor proaspat achizitionate.

Monteaza piesele de schimb in ateliere de specialitate, asa cum te sfatuiesc consilierii nostri, dar si producatorii pieselor. Un montaj optim ajuta piesa de schimb sa functioneze mai mult, iar investitia ta pe termen lung este, astfel, validata.
Daca, dimpotriva, montajul este unul incert, cu omisiuni, indiferent cat de mici, acesta va compromite piesa de schimb in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice

• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: KPBSX7ZW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura