Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana Ditch Witch 501-896

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch 501-896
Cod produs
JOCDFYL9-A
Out Of stock
Descriere
Ai incredere in depozitul nostru utilat cu atata pasiune! Scopul nostru este acela de a-ti fi de folos cu cele mai bune produse de pe piata si cu cele mai potrivite consumabile! Alaturi de noi nicio situatie nu scapa nerezolvata, fiind oricand dispusi sa raspundem solicitarilor tale!
Aceasta coroana Ditch Witch 501-896 este un reductor super eficient, recunoscut pentru fiabilitatea si rezistenta lui! O creatie originala pe care o regasesti permanent pe stoc si care poate fi livrata catre tine, indiferent in ce zona din tara!

Te asteptam sa descoperi cele mai performante piese de schimb pentru utilajul tau! ere acum o oferta sa te convingi!
Aceasta coroana butuc Ditch Witch 501-896 este fabricata in cadrul celui mai performant atelier de creatie tehnica marca Original Carraro. Mediul din care provine este extrem de dinamic si se afla in administrarea celor mai responsabili ingineri!
O astfel de coroana de butuc Ditch Witch 501-896 are superputerea de a oferi un cuplu sporit in cadrul angrenajului de transmisie finala! Este prelucrata cu succes, dintr-un aliaj metalic super dur, si rezista astfel celor mai intense zile de munca, fara riscurile de a se sparge.

Un suport real pentru clientii nostri: serviciul gratuit de consultanta tehnica!
Clientii nostri beneficiaza de un tratament excelent, intrucat angajatii nostri se ingrijesc temeinic de nevoile lor si raspund prompt tuturor solicitarilor! Suntem aici pentru tine, iti oferim asistenta noastra atunci cand trebuie faci o selectie si nu stii sigur care ar fi cea mai compatibila varianta! Suntem gata sa-ti oferim, la cererea ta, contacte sigure pentru a beneficia de un montaj perfect, dar si un plan personalizat de mentenanta pentru modelul pe care il detii. Alaturi de noi stii sigur la cine sa apelezi atunci cand utilajul tau ramane imobilizat pe teren. Venim catre tine, indiferent in ce zona te-ai afla, iar utilajul tau va fi pus in miscare de catre echipa noastra de profesionisti colaboratori!

Aceasta coroana Ditch Witch 501-896 este o piesa de incredere, este livrata catre tine alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!
Nu uita sa colaborezi cu agentii nostri! Ei iti pot arata cateva trucuri neasteptate pentru o intretinere optima a pieselor de schimb!

Daca esti convins ca aceasta coroana de butuc Ditch Witch 501-896 se potriveste perfect cu modelul tau, plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul nostru. Noi prelucram degraba datele tale, pentru o expediere imediata! Tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oricare ar fi destinatia, cu plata ramburs.

Sa investesti pe termen lung inseamna sa manifesti o atentie deosebita pentru intretinerea pieselor tale. Primul pas pe care il poti face este sa oferi acestora sansa de a fi montate corect, pentru a le permite sa functioneze asa cum au fost ele proiectate. In acest caz, ar trebui sa te asiguri ca te bazezi pe un profesionist care a mai asamblat transmisii finale si cu alte ocazii!
Opteaza pentru un montaj complet si super eficient!
Elementele conexe au si ele nevoie de imbunatatiri, cu aceasta ocazie. Este momentul oportun sa inlocuiesti pinioanele planetare, simeringurile si oringurile, mai ales daca ele prezinta semne de uzura!

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametrul exterior 202mm
• Inaltimea totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: JOCDFYL9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura