Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Ditch Witch 501-882

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch 501-882
Out Of stock
Descriere
Nu mai cauta in alta parte, acest pivot Ditch Witch 501-882 este o piesa de transmisie super bine cotata, ce intruneste toate calitatile pentru a te putea folosi de ea o perioada indelungata. Primeste recomandari din partea utilizatorilor si este renumita pentru fiabilitatea ei, intrucat se aplica pe numeroase modele.
Produsul se regaseste chiar acum in depozit, intr-un adevarat univers tehnic in care poti sa gasesti absolut tot ce ai nevoie pentru a-ti imbunatati activitatea.

Depozitul nostru gazduieste piese de top! Cere acum o oferta si ai sa te convingi!
Acest pivot Ditch Witch 501-882 este fabricat cu responsabilitate sub atenta supraveghere a celor mai pregatiti ingineri. Piesa este lucrata dintr-un aliaj metalic foarte dur ce confera acestuia calitatea de a rezista socurilor si tensiunilor dintr-o zi intensa de munca! Este testat in laborator pentru siguranta ta si prezinta cele mai scazute sanse de ruptura.
Rolul unui pivot este esential in functionarea utilajului: echilibreaza perfect si sustine greutatea in totalitate a acestuia. Participa, de asemenea, la o virare eficienta.

Solicita cu indrazneala serviciul nostru gratuit de consultanta!
Echipa noastra este oricand la dispozitia ta si vei beneficia de serviciul gratuit de consultanta, pe care il primesti inca din clipa in care ai devenit clientul nostru. Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul, caci ne putem implica in procesul de intretinere a lui. La solicitarea ta, putem sa realizam un plan de mentenanta, personalizat modelului pe care il detii. Suntem disponibili pentru tine, fie ca ai nevoie de o simpla informatie, fie ca ai nevoie de reparatii serioase de urgenta, in caz ca utilajul tau este imobilizat.
Putem sa trimitem catre tine o echipa de profesionisti, gata sa te scoata din impas, iar utilajul tau sa fie pus in miscare cu ajutorul lor.

Daca inca mai ai indoieli, afla ca acest pivot Ditch Witch 501-882 primeste garantia calitatii din partea producatorului, asa ca nu iti va da prea multe batai de cap. Este normal sa iti faci griji atunci cand faci o noua achizitie, insa de aceasta data vei primi un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa achizitionezi foarte usor un pivot Ditch Witch 501-882 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri sau prin inregistrarea cererii tale pe site-ul firmei. Noi prelucram comanda ta, iar procesul de expediere se face imediat. In acest mod vei putea intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Cei ce isi doresc sa ne viziteze pentru a-si ridica personal comenzile, sunt asteptati la sediul nostru!

Montajul este urmatorul si cel mai important pas in intretinerea piesei de schimb. De fapt, este factorul care influenteaza cel mai mult evolutia piesei si sanatatea ei pe termen lung. Invata din experientele noastre si respecta indicatia de a expune utilajul exclusiv unui atelier de specialitate. Un serviciu calificat poate sa livreze un montaj corect, conform specificatiilor producatorului.
Colaboreaza cu noi pentru a lua decizia corecta!
Nu ezita sa ne cauti in cazul in care nu stii incotro sa o apuci! Apeleaza-ne pentru a-ti aduce la cunostinta cateva recomandari de calitate in zona ta!

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: QWUA5DH2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura