Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Ditch Witch 499940 499-940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch 499940
Cod produs
1O7FZACT-M-IA
Out Of stock
Descriere
Simering butuc Ditch Witch 499940 499-940 - produs exceptional! Se afla acum in oferta noastra la un pret special. Piesa pe care ti-o propunem este originala Carraro. Simeringul fabricat in Italia este special conceput pentru a rezista chiar si in conditii de lucru grele. Rolul produsului este de a etansa butucul la prinderea acestuia de fuzeta. Poti comanda piesa cu usurinta, prin telefon sau online, prin completarea formularului de pe site.

Inainte de a plasa orice comanda, verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul! Cere ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Beneficiezi de consultanta gratuita la alegerea pieselor noi. Vrei o oferta personalizata? Spune-ne ce cauti si impreuna vom gasi cea mai simpla si avantajoasa solutie pentru tine si afacerea ta. Afla toate informatiile de la consultantii nostri tehnici! Problemele tale se vor rezolva mult mai repede alaturi de noi!

Simering butuc Ditch Witch 499940 499-940 - conceput sa reziste vreme indelungata!

Ceea ce face acest simering este sa etanseze grupul reductor facand o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde acolo. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Simering butuc Ditch Witch 499940 ramane in garantie timp de 6 luni de la momentul achizitiei. Pastreaza documentele care insotesc piesa!

Livram acest simering butuc Ditch Witch 499940 comandat in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei prin intermediul curieratului rapid. Plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul pachetului la primire. Pentru a ridica simeringul direct de la noi, te asteptam la sediul firmei.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme piesa noua? Mecanicii colaboratori ai firmei pot interveni asupra utilajului la punctul sau de lucru. Echipa de mecanici alocata tie poate remedia sigur si rapid toate defectiunile echipamentului. Folosind acest serviciu vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea cat mai curand, fara intreruperi ulterioare. Pentru mai multe informatii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiuni:
150 x 180 x 14.5/ 16 mm
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura