Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac sapator de santuri Ditch Witch RT115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch RT115
Cod produs
CQEG3IX2-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Ditch Witch RT115 - inca o piesa originala, exceptionala in oferta noastra! Piesa originala, fabricata de Carraro, are un pret foarte avantajos. Pe langa faptul ca vei beneficia de calitatile ei tehnice desavarsite, pretul accesibil te va ajuta sa economisesti. Asta se intampla de fiecare data cand pui calitatea pe primul loc si te lasi ghidat de calitatile tehnice ale unei piese! Alerge aceasta componenta fabricata in Japonia. Nu vei regreta alegerea facuta!

Ar trebui sa stii inainte ca acesti rulmenti se monteaza in pereche pentru ca asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Inlocuieste si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Asta da treaba completa! Daca respecti toate aceste indicatii, componentele tale vor rezista perfect in timp si nu vei mai face interventii pe banda rulanta! Echipa noastra de service mobil poate sa te ajute cu montarea pieselor!

Rulment pinion atac Ditch Witch RT115 - o decizie care te bucura pe termen lung!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment pinion atac pentru sapator de santuri Ditch Witch RT115 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Ditch Witch RT115 pe care il doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura