Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Ditch-Witch 499-475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch-Witch 499-475
Out Of stock
Descriere
Suntem oricand disponibili pentru a-ti livra cele mai bune servicii si pentru a descrie in detaliu fiecare element din depozitul nostru.
Acest pivot Ditch-Witch 499-475 este o piesa super rezistenta, din categoria pieselor de transmisie, si se afla chiar acum disponibil pentru a fi livrat in orice zona din tara.

Poti sa plasezi oricand comanda ta!
Acest pivot Ditch-Witch 499-475 a fost fabricat cu profesionalism si responsabilitate, de catre o echipa excelenta de ingineri, intr-un atelier de creatie tehnica super modern. Piesa este produsa dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor, iar posibilitatea ca aceasta sa se rupa este aproape de zero.

Depozit modern si consultanta gratuita numai pentru tine!
Depozitul nostru este supravegheat temeinic si gospodarit permanent, asa incat sa regasesti in el cele mai moderne creatii tehnice, iar echipa noastra a fost permanent preocupata de nevoile clientilor. Am gasit o modalitate excelenta de a intampina toate dificultatile, asa ca am introdus un serviciu de consultanta gratuita pentru toti cei ce cumpara de la noi.

Poti sa contezi pe acest pivot Ditch-Witch 499-475 si sa il cumperi cu incredere, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Acesta iti va fi incredintat chiar la primirea coletului, alaturi de factura.
Nu uita ca tu poti sa sustii cel mai bine sanatatea pieselor de schimb, respectand numai cativa pasi pentru intretinerea lor. Daca nu stii ce ai de facut, apeleaza la agentii nostri, iar de la ei vei putea sa afli cateva trucuri extrem de utile si cu rezultate garantate.

Ai nevoie de piesa? Depune acum o comanda telefonica sau on-line, in site-ul nostru, si asa vei deveni proprietarul unui pivot Ditch-Witch 499-475 nou. Oricare ar fi adresa ta, livrarea coletului o vom face degraba, in aproximativ 24 de ore, iar plata o vei face ramburs.
Produsele comandate pot fi ridicate si personal, de la depozitul nostru de pe langa Bucuresti. Foloseste-te de acest prilej, fa cunostinta cu un agent de-al nostru si afla toate detaliile despre intretinerea pieselor tale.

Pentru montajul pieselor de schimb, indrumam clientii nostri catre  atelierele de specialitate si ii sfatuim sa nu se foloseasca de improvizatii.
Cel mai corect pentru piesa de schimb ar fi ca ea sa primeasca un montaj care sa respecte toate indicatiile producatorului.
O mica eroare in implementarea noului element pe utilaj poate distruge piesa in cel mai scurt timp, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 94R6H5IF-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura