Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Ditch Witch 499948

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditch Witch 499948 499-948
Cod produs
QZHPGTXE-M-BT
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat de produse costisitoare, care cedeaza dupa doar cateva utilizari? Alege, atunci, acest simering planetara Ditch Witch 499948 nou, a carui rezistenta crescuta la uzura il recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Are un profil robust, menit sa iti asigure o reparatie de lunga durata. Tine departe praful si umezeala, eliminand simultan riscul scurgerilor de ulei. Astfel, te vei bucura de un vehicul care va rula ireprosabil, iar tu vei obtine rezultate admirabile la munca!

Cand defectiunile isi fac aparitia, este usor sa te lasi cuprins de disperare. Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea unei defectiuni paguboase, nu trebuie sa fii deznadajduit! Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente potrivite cu echipamentul tau, la preturi mult mai reduse decat alte magazine. Asa, alaturi de noi vei economisi bani si timp, ca sa iti poti desfasura activitatea cat mai bine.

Simering planetara Ditch Witch 499948 - pret avantajos, calitate superioara si livrare rapida! Ce altceva ti-ai mai putea dori?
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul rentabil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Pentru a comanda simeringul pentru planetara este suficient sa ne apelezi sau sa completezi formularul de pe site.
Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!
Suna-ne acum si cere o oferta personalizata!

In pachetul pe care il vei receptiona, vei avea incluse factura aferenta si certificatul de garantie al acestui simering planetara Ditch Witch 499948 comandat, care este valabil 6 luni. Ai acoperire in cazul defectelor din fabrica, care sunt extrem de rare. Totusi, in cazul aparitiei unui astfel de incident, te asiguram ca putem gasi o rezolvare impreuna, in favoarea ta.

Ai nevoie de acest simering planetara Ditch Witch 499948 cat mai repede posibil? Atunci te afli pe maini bune. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii plasate de tine, produsul ales va fi ambalat si predat curierului. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Vei achita coletul la primirea sa, in regim ramburs. Ai sansa de te asigura ca totul este asa cum te asteptai, in prezenta curierului.
Alternativ, poti prelua comanda si direct de la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti! Te asteptam in fiecare zi, de luni pana vineri, sa ne cunosti!

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesa? Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot efectua toate reparatiile necesare, in localitatea in care se afla utilajul. Interventia va avea loc in scurt timp de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Simeringul este alcatuit din cauciuc nitril butadin (NBR), un material rezistent la uzura si coroziune. Are aceste dimensiuni:
- 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este: QZHPGTXE-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura