Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru trencher Ditch Witch RT95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
4LTA2FCQ-CD
Out Of stock
Descriere
Cum ar fi sa fii asociat mereu cu un obiectiv pe care ti l-ai propus? Cum ar fi ca lumea sa te judece doar din aceasta perspectiva? Cat de aproape esti de indeplinirea visurilor tale? Muncesti asiduu pentru indeplinirea lor? Ori ti-ai facut niste prieteni care sa te ajute neindoielnic? Daca raspunsul este da, inseamna ca iti pui toata increderea in utilajele pe care le detii. Iar noi ne punem toata increderea in aceasta coroana reductor trencher Ditch Witch RT95 menita sa sporeasca cuplul. Chiar si angrenajul transmisiei finale a utilajului tau are nevoie de un prieten!

Sunt momente in care te simti deznadajduit. Parca te invarti intr-o iarna perpetua ce isi face cuib pana in cele mai adanci cotloane ale fiintei tale. Si parca nu intrevezi niciun strop de speranta. Stim, e greu sa ai utilajele defecate si nimic sa nu iti mearga asa cum vrei. Stim, e extrem de dificil sa nu stii incotro sa te indrepti cand te afli in astfel de momente. Mai stim si ca daca esti aici nu mai ai de ce sa te temi! Suntem alaturi de tine! Iti recomandam doar componente despre care stim ca nu te vor pune in situatii fara iesire. De pilda, aceasta coroana pentru transmisia finala, originala Carraro, este o piesa calitativa si durabila! Alege-o cu incredere!

Coroana reductor trencher Ditch Witch RT95 este pentru utilajul tau ca sarea-n bucate!

Sunt momente in care poti sa te descurci singur si clipe in care ai nevoie de ajutor. Pentru acestea din urma existam noi. Suntem alaturi de tine cu indrumari si informatii. Incepem prin a-ti spune ca rolul acestei coroane de butuc este unul extrem de important in cadrul angrenajului transmisiei finale. Asta pentru ca ajuta la sporirea cuplului.

Cand ne ai pe noi aproape, toate grijile se indeparteaza!

Atunci cand vrei sa te asiguri ca iei deciziile potrivite te consulti si cu alte persoane. De ce sa nu procedezi la fel si cand vine vorba de piese de schimb? Intreaba-ne si vom raspunde oricarei nelamuriri si oricarei nedumeriri. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti este aproape mereu! Haide cu incredere spre noi!

Impachetam aceasta coroana reductor pentru trencher Ditch Witch RT95 pentru pentru a-ti lua grijile de pe umeri. Componenta beneficiaza de o garantie de 6 luni. Hai ca-i simplu cand ne ai pe noi aproape!

Ca timpu-i pretios stie toata lumea. Ca noi incercam sa-l valorizam la maximum stii doar tu. Livram aceasta coroana reductor trencher Ditch Witch RT95 rapid, in 24 de ore, oriunde in tara. Hai pe site-ul nostru pentru a descoperi o gama variata de piese calitative!

Nu irosi banii investiti! Alege din start serviciile atelierelor de specialitate. Iti amintim ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme pentru perioada mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura