Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 5335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5335
Out Of stock
Descriere
Apeleaza la noi ori de cate ori utilajul iti arata simptome de defectiune si acceseaza depozitul nostru! Acest univers tehnic complet gazduieste tot ce ai nevoie pentru activitatea ta de productie.
Produsul pe care il cauti, acest pivot tractor Massey Ferguson MF 5335 este o piesa ce poate imbunatati sistemul de transmisie. Piesa este foarte bine cotata de catre utilizatori, primeste garantia calitatii din partea producatorului, iar noi facem eforturi sa se regaseasca permanent pe rafturile noastre.

Depozitul nostru gazduieste tot ce ai putea avea nevoie pentru utilajul tau! Cere acum o oferta!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 5335 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice si intruneste toate datele calitatii si rezistentei. Este produs dintr-un material de inalta calitate, tratat termic si testat, rezistand si celor mai intense conditii de munca.
Ai nevoie de o piesa calitativa, intrucat pivotul are rolul de a mentine echilibrul perfect al utilajului si de a sustine toata greutatea lui in siguranta!

Serviciu de consultanta gratuit, extrem de util pentru afacerea ta!
Echipa noastra este formata din oameni pasionati, care lucreaza intens in rezolvarea tuturor solicitarilor si care s-au dezvoltat alaturi de clienti. Implementam serviciul gratuit de consultanta, pe care il poti cere ori de cate ori ai o nelamurire.
Suntem dispusi sa te ajutam oricand, fie ca ai nevoie de o simpla informatie, fie ca ai nevoie de reparatii serioase de urgenta! Putem sa trimitem catre tine o echipa de profesionisti gata sa te scoata din impas, oferindu-ti asistenta tehnica la fata locului!

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 5335 este o piesa ce merita toata increderea ta, intrucat detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul iti este incredintat la primirea coletului, alaturi de factura.
Desi sunt extrem de putin probabile aceste situatii, este bine de stiut ca poti apela cu incredere la noi pentru a rezolva o eventuala situatie neplacuta. Putem gasi impreuna o solutie in favoarea ta.

Daca esti convins ca trebuie sa cumperi acest pivot tractor Massey Ferguson MF 5335 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Cererea ta poate fi inregistrata si direct in site-ul firmei. Dupa cum ai observat, avem o intreaga echipa de vanzatori gata sa prelucreze cererea ta si sa inainteze procedurile pentru expediere. Trimitem produsul tau degraba, iar tu vei intra in posesia lui in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Daca iti doresti sa ridici personal produsele comandate, te asteptam direct la sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Experienta noastra ar putea fi o lectie pentru fiecare client, asa ca respecta indicatiile noastre si monteaza piesa de schimb in cadrul unui atelier de specialitate. O piesa montata corect, are sanse mai multe, de fapt, are sanse sigure de a-si extinde perioada de functionare. Pe cand un montaj gresit, sau o simpla omisiune te poate costa foarte mult, vei pierde investitia si o vei lua de la capat in cel mai scurt timp.
Stim ca este posibil sa nu cunosti profesionisti, asa ca nu ezita sa ne apelezi pentru a face rost de recomandari de calitate.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: U7XCL8JE-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura