Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 5285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5285
Out Of stock
Descriere
Acceseaza ACN Piese Utilaje ori de cate ori vei avea nevoie de imbunatatiri tehnice si vei vedea ca suportul nostru poate fi temeinic, caci mijloceste colectii intregi de piese moderne. Oricare ar fi necesarul tau tehnic, il vei regasi pe rafturile noastre, la o calitate superioara si, intotdeauna, la cele mai bune preturi de pe piata.
Produsul cautat de tine, acest pivot tractor Massey Ferguson MF 5285 este o piesa de transmisie super bine cotata, pe care ne straduim sa o aducem permanent pe stoc. Fiind o piesa atat de uzuala si bine recomandata, se bucura de un trafic intens catre muncitori din toate zonele tarii.

Cere acum o oferta si vei fi multumit! Avem piese moderne, super fiabile si rezistente!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 5285 este fabricat intr-unul dintre cele mai evoluate laboratoare tehnice din lume si poate fi cea mai buna afacere pentru utilajul tau. Produs din cel mai dur aliaj metalic, rezista conditiilor grele de munca si are sanse super scazute de ruptura. Are un rol elementar in functionarea utilajului, il echilibreaza perfect si sustine toata greutatea lui in siguranta!

Suntem aici pentru tine, iti oferim consultanta gratuita in orice moment!
Nu uita ca toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru gratuit de consultanta, asa ca acceseaza-l cu indrazneala chiar din momentul in care ai cumparat de la noi.
• Pentru a primi ajutor in selectia piesei de schimb, compatibila cu utilajul tau
• Pentru a beneficia de cele mai pertinente recomandari in ceea ce priveste montajul
• Pentru a-ti cunoaste mai bine utilajul si felul in care acesta trebuie intretinut pe termen lung
• Pentru a-ti repara defectiuni mici sau chiar ingrijoratoare, chiar daca asta inseamna sa venim catre tine cu o echipa de profesionisti. Putem sa-ti asiguram reparatii de urgenta la fata locului, pentru a pune utilajul tau in miscare.
Fii sigur ca alaturi de noi vei evolua, vei invata sa devii mai eficient si, de ce nu, afacerea ta va deveni mai profitabila.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 5285 este pe lista produselor ce merita increderea ta, detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni. Certificatul iti este incredintat la primirea coletului si il poti folosi pentru defectiunile din fabrica.
Vorbeste cu noi, intrucat problemele tale sunt si ale noastre!
Probabilitatea acestor defectiuni este extrem de mica, insa tu trebuie sa ai in vedere ca atunci cand te afli intr-o situatie neplacuta ca aceasta, vei gasi o rezolvare in favoarea ta, alaturi de noi.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Massey Ferguson MF 5285 fa acest lucru printr-un simplu apel telefonic sau inregistreaza cererea ta in site-ul firmei. Vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Poti sa ridici si personal produsele tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Nu uita de indicatiile specialistilor, intrucat montajul este primul si cel mai important pas catre intretinerea pe termen lung a pieselor de schimb. Apeleaza la serviciile unui profesionist, in cadrul unui atelier de specialitate. Montata corect, piesa ta isi va extinde perioada de functionare; in caz contrar se va compromite imediat.
Asteptam apelul tau pentru a-ti face recomandari, daca nu stii unde sa te duci!
Daca nu cunosti ateliere de acest gen, nu ezita sa soliciti din partea agentilor nostri cateva recomandari de calitate. Raspundem cu drag apelurilor tale, plus ca nu te costa nimic. Dimpotriva, in acest fel vei avea garantia ca piesa de schimb va fi corect implementata.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: R2NSHW31-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura