Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3630
Out Of stock
Descriere
Daca inca nu ai apucat sa ne cunosti, afla ca depozitul nostru gazduieste absolut tot ce ai putea avea nevoie pentru ca activitatea ta de productie sa fie temeinic sustinuta tehnic. Alaturi de noi poti evita neplacutele intreruperi si poti invata sa intretii mai bine utilajul tau, oferindu-ti consultanta gratuita!

Pesemne ca ai cautat acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3630 pentru a face cateva imbunatatiri in sistem. Aceasta piesa de transmisie este super bine cotata de catre utilizatori si primesti din partea producatorului garantia calitatii. Fiabila si uzuala, piesa este disponibila oricand pe stoc.

Cumpara de la noi! Depozitul nostru gazduieste piese de schimb care au trecut testul calitatii!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3630 a fost lucrat cu responsabilitate intr-una dintre cele mai cunoscute fabrici din lume. Este fabricat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate. A fost tratat termic si testat in laborator, inregistreaza cele mai scazute sanse de ruptura si se comporta impecabil intr-o zi intensa de munca. Ajuta la o virare excelenta, indiferent de conditiile terenului, echilibreaza perfect utilajul si mentine toata greutatea lui, acesta fiind de fapt rolul sau principal. Rezista tensiunilor, supraincarcarii si te poate tine in siguranta!

Clientii nostri se bucura de serviciul de consultanta gratuit!
Echipa noastra isi doreste sa te ajute, fie ca ai nevoie de un simplu sfat, fie ca treci prin situatii ingrijoratoare, cum ar fi imobilizarea utilajului tau. Indiferent care este situatia care te provoaca, te rugam sa iti exerciti dreptul de a primi consultanta noastra gratuita, atat de utila in viata muncitorilor din intreaga tara.
Utilajul tau va deveni mai puternic, tu vei cunoaste mai multe trucuri de intretinere a lui si vei deveni din ce in ce mai eficient. Ajuta afacerea ta sa creasca, iar noi te vom sustine cu toate posibilitatile de care dispunem!

Poti sa cumperi cu toata increderea acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3630 intrucat produsul primeste din partea producatorului o garantie pe o perioada de 6 luni. Certificatul il primesti alaturi de factura, la primirea coletului si il poti folosi pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3630 fii sigur ca piesa este 100% compatibila cu utilajul tau. Agentii nostri pot lamuri cu usurinta acest aspect. Plaseaza comanda ta catre ei, prin telefon, sau inregistreaza o cerere direct in site-ul firmei. Expedierea se face degraba, iar tu vei intra in posesia coletului in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Produsele pot fi ridicate si personal, bineinteles, din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Montajul pieselor de schimb se face cu o deosebita atentie, in cadrul unui atelier de specialitate. Respecta aceste indicatii, intrucat piesa ta va functiona o perioada mai indelungata la capacitatea ei maxima, doar daca va fi montata corect. Tine cont ca toata dezvoltarea tehnica si tehnologica impune metodologii diferite de montaj, chiar si pentru aceeasi piesa, in functie de producator.
Vorbeste cu noi, in orice moment, pentru cateva recomandari!

Inainte de a lua o decizie, colaboreaza cu agentii nostri pentru cateva recomandari de calitate in zona ta. Stii ca acest lucru nu te costa nimic, dimpotriva, vei castiga siguranta unui serviciu calificat, excelent pentru noile tale achizitii.

Specificatii tehnice

• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: H61XZDY7-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura