Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 3630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3630
Cod produs
DK17JGYH-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i de amanat inlocuirea rulmentului avariat. Insa nu-i cazul sa te stresezi, se rezolva cat ai zice peste! Avem pentru tine un rulment butuc Massey Ferguson MF 3630 de toata isprava si frumusetea. Dar cum pesemne putin te intereseaza aspectul fizic, iti povestim nitel despre performantele sale. Este fabricat dupa o tehnologie de ultima generatie, dintr-un metal special, extrem de rezistent. Astfel, va face fata cu brio solicitarii intense si conditiilor adesea dificile de exploatare. Caci nu-i o piesa oarecare, este o piesa originala Carraro - nu te va dezamagi!

Poate ai (si mai mult ca sigur ai) alte intrebari sau nelamuriri. Ca sa primesti raspunsurile de care ai nevoie, trebuie doar sa ne contactezi. Indrazneste! Consultantii nostri sunt simpatici si flexibili. Asculta rabdatori problemele pe care le supui atentiei lor si identifica rapid cele mai bune solutii, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Alaturi de noi, lupta cu defectiunile devine mult mai usoara - suna-ne!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 3630 - solutia perfecta!
Un rulment este un element de baza in transmisia utilajului tau. El transfera greutatea utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora in fata sau in spate si permitand, astfel, deplasarea lejera si fluida a utilajului tau. Rulmentul din oferta nostra este net imbunatatit fata de clasicii rulmenti, pentru a-ti oferi performante remarcabile. Designul sau inovator asigura o frecare redusa pentru un plus de protectie impotriva uzurii, dar si pentru a economisi combustibil. Sarcinile dificile sau lubrifierea deficitara pot afecta starea rulmentilor, asadar, asigura-te ca ii mentii o lubrifiere optima.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic, daca preferi!
Pentru ca stim cat de dificil poate fi uneori sa gestionezi problemele tehnice, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta tehnica pe care ti-l oferim in mod gratuit! Cand nu gasesti remediul potrivit ori nici nu stii de la ce a pornit necazul, contacteaza-ne! Echipa noastra de specialisti este la datorie si te ajuta sa iesi din impas. Identifica rapid cauza problemei, dar si solutia si iti furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie ca sa iesi cu bine din incurcatura. Cum spuneam, acest serviciu nu te costa nimic. Contacteaza-ne!

Garantie
Stim ca nu-ti doresti din nou probleme prea curand, dar poti sa uiti de griji. Cel putin in privinta acestui rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 3630 pe care ti-l recomandam. Are o garantie de 6 luni de la data achizitiei, ce acopera eventualele defecte de fabricatie, astfel ca nu-ti asumi niciun risc. Ai documentele necesare in interiorul coletului!

Livrare
Probabil l-ai fi vrut ieri, insa noi ieri habar n-aveam ca ai nevoie de acest rulment butuc Massey Ferguson MF 3630 din oferta noastra. Nu te stresa! Ti-l expediem de indata ce ne contactezi! Gasesti aici datele noastre de contact! Poti opta intre a-l primi prin curier rapid, sau a-l ridica personal de la sediul nostru de Bucuresti, daca iti este la indemana.

Montaj
Protejeaza-ti investitia! Nu-ti asuma riscurile unui montaj defectuos, care iti poate aduce o multime de surprize neplacute, compromitand atat rulmentul, cat si piesele conexe. Un profesionist este cea mai buna alegere, intotdeauna. Daca tot esti la capitolul asta, verifica etanseitatea grupului reductor si, la o adica, n-ar strica inlocuirea simeringului de butuc, ca sa eviti probleme ulterioare. Vrei sa-ti trimitem noi un mecanic priceput si competent? Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura