Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3615

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3615
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o carte de vizita la indemana, oricand utilat cu piese de ultima generatie, facute anume sa sustina o activitate de productie fara intreruperi.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3615 pe care il cauti este o piesa uzuala pe care ne straduim sa o tinem la dispozitia ta permanent. Stim cat de mult inseamna sa poti beneficia de produse specifice utilajului tau oricand, pentru a scurta intreruperile dintr-o zi obisnuita de munca.

Piesele noastre sunt rezistente si fiabile! Cere acum o oferta si te convingi!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3615 este fabricat intr-un laborator tehnic de ultima generatie si detine toate calitatile pentru a rezista si celor mai intense conditii de munca. In primul rand este produs dintr-un aliaj metalic ce a fost tratat termic, este super dur si cu zero sanse de ruptura.
Rolul acestui pivot tractor Massey Ferguson MF 3615 este unul extrem de important: mentine echilibrul perfect al utilajului si sustine toata greutatea lui, ajutand si la o virare eficienta.

Alaturi de noi vei gasi rezolvarea tuturor problemelor tehnice!
Echipa noastra este oricand la dispozitia ta, prin serviciul gratuit de consultanta pe care il dobandesti din momentul in care ai devenit clientul nostru. Noi putem sa iti aratam metode specifice de intretinere ale utilajului tau si sa te ajutam sa alegi piese 100% compatibile. Putem sa-ti aratam cele mai potrivite consumabile si sa ne implicam in rezolvarea si celor mai fine nelamuriri.
Putem sa te scoatem din cele mai neplacute situatii, defectiuni mai mici, sau chiar ingrijoratoare, cum ar fi imobilizarea utilajului.
Putem sa trimitem catre tine, indiferent unde te-ai afla, o echipa de profesionisti pentru asistenta tehnica de urgenta.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3615 poate fi achizitionat cu incredere, intrucat producatorul il livreaza cu o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni. Certificatul il primesti la livrarea coletului, alaturi de factura, si poate fi folosit in caz de defectiuni din fabrica.

Daca vrei sa cumperi un astfel de pivot tractor Massey Ferguson MF 3615 apeleaza telefonic unul dintre agentii nostri sau inregistreaza o cerere direct in site-ul firmei.
Procedurile de livrare incep imediat ce este prelucrata comanda, iar tu vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te afli, cu plata ramburs.
Poti ridica si personal comenzile tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Trateaza cu responsabilitate aceasta etapa, intrucat montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea piesei de schimb. Vei intelege, cu siguranta, ca numai un montaj optim, conform specificatiilor producatorului, ajuta piesa de schimb sa functioneze asa cum a fost ea proiectata.

Cere cateva recomandari din partea noastra, daca nu stii unde sa te duci!
Expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate, iar daca nu cunosti unul, vorbeste cu agentii nostri pentru a-ti oferi cateva recomandari de calitate. Ai incredere in serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: QVK4W57T-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura