Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 2635

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 2635
Out Of stock
Descriere
Cumpara acest pivot tractor Massey Ferguson MF 2635 - o piesa de transmisie, extrem de bine cotata in categoria ei, renumita pentru super rezistenta. Atat de fiabila si rezistenta, piesa se regaseste chiar acum in depozitul nostru, alaturi de numeroase colectii de ultima generatie. Acest univers tehnic pe care il ingrijim cu pasiune si responsabilitate te poate sustine in cele mai dificile momente, oricare ar fi necesarul tehnic al utilajului tau.

Cere acum o oferta! Depozitul nostru este cel mai bun asistent tehnic si detine piese inalt calitative!
Acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 2635 este o piesa lucrata intr-una dintre cele mai performante fabrici din lume. Superputerea ei este ca, desi este o piesa mica, are o responsabilitate esentiala in functionarea utilajului: mentine echilibrul perfect si sustine toata greutatea lui. Este fabricata dintr-un aliaj metalic extrem de dur, cu sanse de ruptura aproape de zero si contribuie la o virare eficienta si sigura, indiferent de conditii.

Suntem disponibili pentru tine oricand, oricare ar fi defectiunea!
Clientii beneficiaza de serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica, asa ca poti apela cu incredere la agentii nostri, pentru a iesi din toate situatiile problematice:
• Daca vrei sa fii sigur ca ai ales bine si piesa de schimb este 100% compatibila cu utilajul tau
• Daca vrei sa te implici mai mult in intretinerea pieselor
• Daca nu cunosti service-uri de specialitate si vrei sa te asiguri ca montezi corect piesa
• Daca ai defectiuni mai mici sau chiar ingrijoratoare, precum imobilizarea utilajului pe teren
Conteaza pe noi, raspundem cu promptitudine si te sustinem cu toate recomandarile noastre. Acolo unde este cazul, trimitem catre tine o echipa de profesionisti, care sa-ti ofere asistenta tehnica de urgenta!

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 2635 este o piesa de incredere, nu-ti va da batai de cap, detine o garantie pe o perioada de 6 luni din partea producatorului.
Vei vedea ca aceste situatii sunt extrem de rare, insa noi suntem dispusi sa gasim intotdeauna o rezolvare in favoarea ta, atunci cand treci prin dificultati de acest fel.

Un pivot tractor Massey Ferguson MF 2635 se poate achizitiona printr-un simplu apel telefonic catre unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti, de asemenea, sa inregistrezi comanda ta direct in site-ul firmei. Noi facem o expediere rapida, iar tu primesti coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare.
Te asteptam la sediul nostru!
Produsele pot fi ridicate si personal, de la sediul nostru, o ocazie excelenta pentru a ne cunoaste si a sta de vorba despre piesele tale.

Un montaj corect este primul si cel mai important pas pe care trebuie sa il faci, daca iti doresti sa beneficiezi de piesa de schimb o perioada mai indelungata. Trateaza cu responsabilitate aceasta etapa si expune utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate.
Daca nu cunosti unul, vorbeste cu noi si vei primi cateva recomandari. Actioneaza din timp si evita serviciile indoielnice sau improvizatiile.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: 7CJI5NOZ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura