Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 415
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie, hai sa cunoastem acest pivot tractor Massey Ferguson MF 415 - o piesa recunoscuta pentru rezistenta ei. Facem eforturi ca aceasta sa se regaseasca tot timpul pe stoc, intrucat primeste nenumarate cereri si avem livrari in toata tara. Depozitul nostru este un univers tehnic unde vei gasi absolut tot ce ai nevoie pentru activitatea de productie, intotdeauna utilat cu produse de ultima generatie, fiabile si rezistente.

Piese de top, direct de la producatori!

Un pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 415 se fabrica intr-una dintre cele mai cunoscute fabrici din lume, alaturi de profesionisti cu experienta. Fiind lucrat cu responsabilitate, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic, rezista cu stoicism celor mai intense zile de munca, cu cele mai scazute sanse de ruptura.

Un astfel de pivot tractor Massey Ferguson MF 415 are un rol deosebit, echilibreaza utilajul si sustine toata greutatea lui in siguranta, asistand si la o virare eficienta.

Consultanta gratuita de calitate in orice situatie!
Intelegem foarte bine activitatea ta si nevoia de a fi asistat tehnic in permanenta. Stim ca orice intrerupere iti aduce pierderi multiple, iar noi vrem sa te ajutam sa treci prin cat mai putin episoade de acest gen. Cu un plus de atentie si un plan personalizat de intretinere, vei avea rezultate bune iar tu vei deveni mult mai eficient.

Nu ezita sa ne cauti, fie ca ai o simpla nelamurire, fie ca ai nevoie de reparatii serioase urgente, la fata locului. Serviciul nostru gratuit de consultanta este disponibil pentru tine in orice situatie.

Cumpara cu incredere acest pivot tractor Massey Ferguson MF 415 intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Sunt extrem de rare aceste defectiuni, insa daca ti se intampla o situatie de acest gen, vorbeste cu noi pentru a gasi impreuna o solutie favorabila pentru tine.

Poti achizitiona un pivot tractor Massey Ferguson MF 415 printr-un simplu apel telefonic sau inregistreaza comanda ta direct pe site-ul firmei. Produsul ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Te asteptam si la sediul nostru pentru a prelua personal comenzile tale, daca iti este mai comod asa!

Apreciaza montajul ca fiind la fel de important ca piesa de schimb in sine. Montajul corect este primul si cel mai important pas in procesul de intretinere pe termen lung. In caz contrar, piesa de schimb se uzeaza prematur si cere sa fie schimbata in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: CN1PSWY4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura