Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Omniquip 8034671

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omniquip 8034671
Out Of stock
Descriere
Nu mai cauta in alta parte! Pe ACN Piese Utilaje gasesti orice ai nevoie, inclusiv acest pivot Omniquip 8034671 nou! Este o piesa de transmisie super rezistenta si extrem de fiabila, ce se regaseste oricand in depozitul nostru si care poate fi livrata catre tine, in orice zona din tara!

Cere acum o oferta personalizata si colaboreaza cu agentii nostri!
Acest pivot Omniquip 8034671 este fabricat intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie - Carraro - si este proiectat alaturi de cei mai responsabili ingineri din lume, pentru a fi extrem de rezistent.
Lucrat de maini experimentate, dintr-un aliaj metalic super durabil, tratat termic si testat, rezista intr-o zi intensa de munca! Face fata socurilor mecanice, tensiunilor si contribuie permanent la echilibrul si sustinerea perfecte ale utilajelor.
Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Poti cumpara cu toata increderea un pivot Omniquip 8034671 - el detine un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni si care acopera defectiunile din fabrica. Pivotul poate primi, cu ajutorul agentilor nostri, o metoda personalizata de mentenanta, pentru a functiona in stare perfecta o perioada de timp neasteptat de lunga.

Daca vrei sa achizitionezi acest pivot Omniquip 8034671, plaseaza o comanda catre agentii nostri printr-un simplu apel telefonic, sau inregistreaza o cerere pe site-ul nostru. Produsele noastre sunt livrate foarte repede catre clienti, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea coletului. De asemenea, ele pot fi ridicate si de catre client, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Montajul se recomanda sa fie conform indicatiilor producatorului, exclusiv intr-un atelier de specialitate, pentru ca piesa sa beneficieze de un mediu optim de functionare, asa cum a fost ea proiectata. In caz contrar, piesa va ajunge la uzura prematura, iar tu vei fi nevoit sa faci noi si noi investitii, de timp, de bani si de energie.
Daca nu cunosti service-uri specifice, noi te putem ajuta!
Pentru cateva recomandari din partea noastra, apeleaza-ne cu incredere si vom gasi impreuna o multime de variante avantajoase pentru tine.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: G0NX6KVT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura