Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Omniquip 7028392

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omniquip 7028392
Cod produs
SC3JTMN5-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta Omniquip 7028392 este elementul care poate sa te scoata din impas atunci cand ai de remediat defectiuni serioase pe la sistemul de directie! Produsul provine din cadrul atelierelor Original Carraro si este disponibil permanent la noi pe stoc. O bieleta, la modul general, este elementul acela responsabil cu modalitatea in care este efectuat virajul.

Ceea ce trebuie sa subliniem este faptul ca elementul trebuie sa fie de o calitate deosebita. Momentul acela cand o bieleta se desprinde de pe una dintre bare nu ar trebui sa se intample nimanui. Fii atent la simptomatologia specifica si ia atitudine in cel mai scurt timp daca:
• Volanul nu mai este la fel de sensibil sau a pierdut din precizie.
• Anvelopele se uzeaza prea repede, intr-un mod atipic!

Avem un depozit in care gasesti absolut tot ce iti trebuie pentru zile de munca fara intreruperi! Echipamente de ultima generatie, care provin din cele mai bune fabrici din lume! Totusi, succesul depozitului nostru se datoreaza in buna masura angajatilor pe care ii avem: tineri, pregatiti si dispusi sa actioneze pentru a le veni in ajutor clientilor!

Produse prelucrate excelent, de catre cei mai bun ingineri din lume!
Aceasta bieleta Omniquip 7028392 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire si promite sa fie o investitie foarte buna pentru utilajul tau! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si o vei folosi multa vreme, intrucat de integritatea articulatiei sferice este responsabil un manson de cauciuc.

Iti oferim timpul nostru si toate cunostintele tehnice! Avem consultanta gratis!
Aici gasesti piese pe stoc, pentru orice categorie de utilaj. Ori le aducem, atata vreme cat sunt fabricate. Alaturi de noi vei avea garantia ca primesti piese perfect compatibile utilajului pe care il conduci! Intalnirea cu noi iti poate aduce rezultate concrete in activitatea pe care o intreprinzi!

• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Orice inconvenient apare, te rugam sa vorbesti cu noi, intrucat vom gasi impreuna o solutie favorabila pentru tine. Aceasta bieleta Omniquip 7028392 are un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand esti sigur ca vrei sa achizitionezi o bieleta Omniquip 7028392 vorbeste cu noi sau depune o cerere pe site! Stim ce inseamna o zi de munca intrerupta, asa ca iti micsoram asteptarea si ne straduim sa primesti coletul tau in cel mai scurt timp, cu plata ramburs, oriunde ai fi. Daca esti prin zona, poti ridica si personal coletul tau, de la noi din sediu.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: SC3JTMN5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura