Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta JLG 7028392

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bieleta JLG 7028392
Cod produs
AKPMU653-A-RA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand achizitionezi aceasta bieleta JLG 7028392 sa stii ca ai pus mana pe o creatie tehnica marca Original Carraro. Cu alte cuvinte, acest element de transmisie care este responsabil cu sistemul de directie promite sa isi indeplineasca rolul la maximum, fiind prelucrat dupa cele mai noi metode tehnice.

Depozitul nostru este locul in care poti sa-ti cultivi toate obiectivele! O simpla vizita printre rafturile noastre poate fi o experienta ametitoare! Avem produse de top, cu un design modern si concepute pentru performanta, in cele mai mari fabrici din lume!

Alaturi de noi traiesti o experienta tehnica unica! Apeleaza-ne daca ai nevoie de informatii!
Aceasta bieleta JLG 7028392 este prelucrata in asa fel incat sa reziste la exploatare intensa, pentru mult timp! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si o vei folosi fara probleme, mult timp, intrucat are integritatea articulatiei sferice protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Iti oferim timpul nostru si toate cunostintele tehnice! Avem consultanta gratis!

Depozitul nostru este un fel de Arca lui Noe a pieselor de schimb. Ori gasesti piese pe stoc, pentru orice categorie de utilaj. Ori le putem aduce, atata vreme cat sunt fabricate, indiferent din ce parte a lumii. Pretuim foarte mult felul in care se realizeaza identificarea pieselor, asa ca alaturi de noi vei avea garantia ca primesti piese perfect compatibile utilajului pe care il conduci! Intalnirea cu noi iti poate aduce rezultate concrete in activitatea pe care o intreprinzi!

• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta JLG 7028392 este pe lista acelor elemente in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Esti hotarat sa achizitionezi o bieleta JLG 7028392 noua? Inainte de toate, apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site! Noi stim ca trebuie sa-ti pui utilajul pe picioare, asa ca ne straduim sa-ti expediem rapid coletul, oriunde ai fi, cu plata ramburs. Insa te asteptam si pe la noi pe la sediu, de unde il poti ridica personal. Alegerea este a ta!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: AKPMU653-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura