Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Omniquip 91474161

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omniquip 91474161
Cod produs
5S8U3POD-M-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc Omniquip 91474161 se afla acum in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Piesa este noua, originala Carraro - special conceputa pentru a rezista chiar si in conditii de lucru grele. Este fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de calitate, direct de pe linia de productie ajungand in depozitul nostru! Rolul piesei este de a etansa butucul la prinderea sa de fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior!

Cum iti dai seama daca ai facut alegerea corecta? Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu. Totodata, aici te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional! O piesa de calitate nu trebuie sa iti goleasca portofelul, iar noi stim asta. Deoarece vrem sa iti oferim un suport real, aici vei gasi cele mai rentabile preturi de pe piata.

Simering butuc Omniquip 91474161 - componenta ideala pentru un utilaj capabil si eficient!
Acest simering de butuc este un produs esential pentru utilajul tau! Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu! Iti va fi necesara doar unealta recomandata de producatorul puntii sau prin presare uniforma pe toata suprafata fetei simeringului. Iti recomandam sa nu uiti de gresarea lui, atat la interior, cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Vei avea nevoie de un simering butuc nou atunci cand se executa desfacerea grupului reductor, pentru inlocuirea vreunei componente sau daca apar pierderi de ulei.

Nu reusesti sa identifici produsul cautat? Putem sa o facem noi pentru tine, gratuit.
Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.
Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta gratuita. Stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut? Intreaba despre ea!

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering butuc Omniquip 91474161 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest simering butuc Omniquip 91474161 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia montata corespunzator va avea perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta maxima! Pentru informatii despre serviciile oferite de noi, te rugam sa iei legatura cu un agent din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- 180mm diametru exterior
- 150mm diametru interior
- 14.5, respectiv 16mm inaltime

Simeringul de butuc este fabricat din NBR (cauciuc nitril butadin) invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta.

Codul produsului este: 5S8U3POD-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura