Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Omniquip 91474156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omniquip 91474156
Cod produs
MIB6QH31-A
Out Of stock
Descriere
Indiferent care este drumul pe care il parcurgem, intalnim nenumarate ocazii in care trebuie sa alegem. Exista variante usoare, pe termen scurt, accesibile si convenabile. Asa cum exista investitii pe termen lung, extrem de rezistente si fiabile!

Noi alegem calea mai sigura si ne obisnuim clientii sa economiseasca inteligent, pe termen lung! Alegem sa economisim si timpul, si energia, si banii. Depozitul nostru este gazda celor mai moderne piese de schimb si se comporta ca un asistent tehnic dinamic pentru fiecare muncitor care apeleaza la noi!
Acest rulment butuc Omniquip 91474156 este o creatie tehnica excelenta pentru orice tip de utilaj, conceputa si imbunatatita in cadrul atelierelor Carraro!

Cere acum o oferta! Produsele noastre poarta timbrul calitatii!

Acest rulment butuc Omniquip 91474156 este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, alaturi de cei mai pregatiti ingineri! Joaca un rol extrem de important in grupul reductor si are mai multe responsabilitati pe care le executa eficient!
Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, dar si o frictiune mai diminuata a acestora la miscarea de rotatie.
De asemenea, ajuta la o functionare ireprosabila pe o perioada indelungata, dar si la un consum mai scazut de combustibil!

Atunci cand te hotarasti sa cumperi de la noi, primesti si ceva in plus. Este vorba despre serviciul nostru gratuit de consultanta, atat de folositor in activitatea pe care o intreprinzi! Fiecare pas pe care il vei parcurge va fi temeinic asistat de catre noi! Inca de la primul apel vei fi asaltat de atitudinea angajatilor nostri, atat de atasati de clienti si orientati catre rezultate concrete!
• Fiecare decizie pe care o vei lua va fi perfect compatibila cu modelul utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung, iar in acest mod vei fi mult mai protejat de intreruperi!
• Te ajutam sa alegi un atelier de specialitate sigur, pentru un montaj corespunzator!
• Te ajutam chiar si atunci cand esti imobilizat cu utilajul tau, cine stie pe unde, in mijlocul unei zile de munca. Suntem dispusi sa ne deplasam oriunde in tara, pentru a te intampina alaturi de profesionisti, pentru remedierea defectiunilor!

Acest rulment butuc Omniquip 91474156 este pe lista pieselor in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest rulment butuc Omniquip 91474156 vorbeste cu noi sau completeaza cererea de pe site! Ne preocupa o expediere rapida, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau poti veni la sediul nostru pentru a-l ridica personal.

Montajul pieselor de schimb este un capitol esential, poate chiar decisiv pentru performanta piesei de schimb si pentru perioada ei de functionare! Trebuie sa iei o decizie responsabila si sa apelezi la un profesionist cu experienta pe acest segment! Este o recomandare ferma din    partea noastra, adresata tuturor clientilor, pentru a va proteja investitiile!
Fii atent la toate detaliile!
Este oportunitatea prin care poti face o evaluare elementelor conexe, cu precadere a simeringului de butuc. Acest element este responsabil cu etanseitatea grupului reductor si, de cele mai multe ori, trebuie si el inlocuit!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: MIB6QH31-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura