Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta Omniquip 8033519

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omniquip 8033519
Cod produs
ZQRVC2X8-A-RA
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe aceasta pagina, sunt sanse mari sa ai nevoie de o bieleta Omniquip 8033519 noua. In traducere libera: remedieri serioase pe la sistemul de transmisie! Produsul este prelucrat dupa standarde dintre cele mai moderne, in cadrul dinamic al atelierelor Original Carraro.
Tu stiai ca o bieleta poarta o responsabilitate extrem de mare? Este unul dintre acele elemente care, daca se uzeaza rapid, intr-un moment neasteptat, te poate expune unor riscuri pe care nu le dorim nimanui. Asa ca ia aminte la cateva simptome, pe care daca le intalnesti, ar fi cazul sa o iei urgent catre un atelier de specialitate:

• Volanul nu mai este la fel de sensibil sau a pierdut din precizie.
• Anvelopele se uzeaza prea repede, intr-un mod atipic!

Avem produse de top, aplicabile tuturor categoriilor de utilaje!
Aceasta bieleta Omniquip 8033519 este un element de transmisie conceput sa reziste la exploatare intensa, dintr-un aliaj dur, caruia i s-au aplicat tratamente de imbunatatire! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! O vei folosi fara probleme si contribuie la asta integritatea articulatiei sferice, mentinuta cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Iti oferim timpul nostru si toate cunostintele tehnice! Avem consultanta gratis!
Pretuim foarte mult felul in care se realizeaza identificarea pieselor, asa ca alaturi de noi vei avea garantia ca primesti piese perfect compatibile utilajului pe care il conduci! Intalnirea cu noi iti poate aduce rezultate concrete in activitatea pe care o intreprinzi!
• Identificare coerenta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Poti avea incredere in echipa noastra! Orice nemultumire vei intampina, suntem alaturi de tine pentru a gasi o solutie favorabila! Aceasta bieleta Omniquip 8033519 merita atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi o bieleta Omniquip 8033519 imediat ce te-ai convins ca este 100% compatibila utilajului tau! Apeleaza-ne sau completeaza cererea de pe site, iar noi intram in miscare pentru a-ti expedia coletul cat mai rapid, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs. Ne poti vizita si pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul tau!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate! Te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: ZQRVC2X8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura