Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Omniquip 7028478

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omniquip 7028478
Cod produs
USV42K69-M-BT
Out Of stock
Descriere
Clauzele contractuale si termenele-limita nu reprezinta o problema atunci cand alegi magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie mii de componente de calitate, la preturi excelente! Vino sa ne cunosti si lasa-ne sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Ca sa iti usuram decizia, iti propunem noi o piesa de schimb autentica: acest simering Omniquip 7028478 din catalogul nostru digital.

Cand alegi sa colaborezi cu noi, economisesti timp si bani! Iti punem la dispozitie o selectie variata de componente extraordinare si originale, prin intermediul depozitului nostru virtual. Vei cunoaste si niste experti in domeniu, ce vor fi alaturi de tine la fiecare pas. Tu ne contactezi, noi trecem la actiune! Aici tu esti prioritatea noastra principala!

Un asemenea simering Omniquip 7028478 este o piesa de calitate superioara, ce respecta cele mai ridicate standarde din industrie. Cere oferta si il vei achizitiona la un pret rezonabil!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Trebuie sa stii ca poti lua oricand legatura cu noi pentru a primi asistenta tehnica gratuita!
Noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru utilaj, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering Omniquip 7028478 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering Omniquip 7028478 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificaii tehnice

Produsul, prezentat in imagini, este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: USV42K69-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura