Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot JLG-Omniquip 8035159

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG-Omniquip 8035159
Out Of stock
Descriere
Oricare ar fi defectiunea utilajului tau, ai ajuns pe maini bune. Iar daca ai nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie, acest pivot JLG-Omniquip 8035159 se poate dovedi solutia potrivita! Recomandat ca fiind extrem de rezistent, are review-ri excelente printre lucratori si se bucura de vanzari numeroase.

Model original Carraro, fabricat intr-unul dintre cele mai populare ateliere de creatie tehnica, este lucrat dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, fiind foarte fiabil pe o multime de modele. Acest pivot JLG-Omniquip 8035159 rezistent poate echilibra perfect utilajul si contribuie la o sustinere excelenta si sigura a acestuia. Pentru ca acel moment cand se rupe un pivot ar fi bine sa nu ti se intample niciodata.

Dezvoltarea tehnologiei din ultimii ani ne-a surprins in mod placut si putem spune ca produsele de ultima generatie sunt lucrate anume pentru a sustine bunul mers al industriei constructiilor si agriculturii, domenii ce au atat de multa nevoie de forta de munca si de utilaje functionale.

Un pivot JLG-Omniquip 8035159 detine o garantie de 6 luni si acopera, cu siguranta, orice defect din fabrica.
Nu uita ca rezistenta in timp a unui element nou pe utilaj depinde in aceeasi masura si de atitudinea ta in intretinerea acestuia. Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul de consultanta gratuita, asa ca nu te costa absolut nimic sa ne cauti si sa ceri detalii despre ce ai putea face mai bine in procesul de mentenanta.

Daca te-ai hotarat sa comanzi de la noi, o poti face telefonic sau direct din site-ul nostru. Noi trimitem coletul acolo unde esti tu, in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.
Daca esti imobilizat si nu stii incotro sa o apuci, cere ajutorul tot angajatilor nostri. Din miiile de solutii pe care le detinem, o vom gasi cu siguranta pe cea mai potrivita pentru tine.

Toti clientii nostri primesc acest sfat ferm: montati piesele de schimb in ateliere de specialitate. Improvizatiile nu sunt sanatoase pentru piese si pot fi de-a dreptul nesigure pentru voi.
O piesa de calitate care nu a fost montata de un profesionist, de un mecanic cu experienta, ajunge sa se uzeze prematur, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou, in scurt timp.
Asadar, pentru binele buzunarului tau, castiga timp, energie si bani facand investitiile corecte de la inceput, iar afacerea ta va fi din ce in ce mai profitabila.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Cod produs: G8HN7Z2K-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura