Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot JLG-Omniquip 91474096

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG-Omniquip 91474096
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie intotdeauna de o echilibrare mai buna si de o sustinere sigura. Un pivot JLG-Omniquip 91474096 este o piesa extrem de necesara, o gasesti dintre piesele de transmisie cu review-uri excelente, fiind foarte bine cotata in industria de gen.

Lucrat dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, acest pivot JLG-Omniquip 91474096 poate sustine rutina zilnica de munca, fara intreruperi. Rezista la socuri mecanice foarte mari si iti da siguranta pentru ca, nu-i asa, momentul acela cand se rupe pivotul ar fi bine sa nu ti se intample nicicand.

Totusi, nu uita ca, indiferent care este starea tehnica in care se afla utilajul tau, daca ai nevoie de ajutor, suntem aici pentru tine. Clientii nostri sunt fericitii beneficiari ai serviciului nostru gratuit de consultanta. Nu te costa absolut nimic sa ne ceri sfaturi, sa te sfatuiesti cu agentii nostri si, in cele din urma, sa afli cat mai multe trucuri ce te vor ajuta in activitatea zilnica.

Un pivot JLG-Omniquip 91474096 detine o garantie de 6 luni, fiind acoperit pentru eventuale defecte din fabrica, de care ne ferim absolut toti.
Extrem de important de luat in calcul ar fi procesul prin care tu contribui la mentinerea cat mai sanatoasa a pieselor tale. Nu uita ca fiecare model in parte are anumite particularitati despre care ar fi bine sa discuti cu angajatii nostri. Fiecare piesa de schimb are povestea ei si ar fi bine sa tii cont de toate aceste amanunte, pentru o functionare cat mai indelungata.

Daca vrei sa comanzi produsele noastre, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa plasezi comanda ta direct in site-ul nostru. Mai departe, noi trimitem coletul la tine, in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te afli, iar plata o vei face la livrare.

Te rugam sa montezi piesele de schimb intr-un atelier de specialitate. Un pivot se monteaza dupa indicatiile producatorului si va avea o viata mult mai lunga daca va fi montat corect.
O piesa de calitate, dar care nu a fost montata corespunzator, se va pierde intr-un timp foarte scurt, iar tu vei fi nevoit sa faci o noua investitie.
Daca nu stii unde sa te duci, apeleaza la agentii nostri pentru cateva sfaturi. Din atatea solutii pe care detinem, sigur o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 8VT3EXO5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura