Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Gradall 9147-4096 91474096

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gradall 9147-4096 91474096
Out Of stock
Descriere
Toate actiunile, rutina de pe santier, terenul, socurile mecanice puternice si tensiunile pot aduce dezechilibre, iar utilajul se poate manifesta in mod ciudat, aratand ca ar avea diverse neajunsuri. Pentru a imbunatati sustinerea si echilibrul utilajului tau, un pivot Gradall 9147-4096 91474096 este excelent si la indemana. Aceasta piesa lucrata intr-unul dintre cele mai populare ateliere de creatie tehnica, dintr-un material de inalta calitate, tratat termic, este acum disponibila pentru tine si poate fi comandata foarte usor.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot Gradall 9147-4096 91474096, afla ca acesta este extrem de durabil. Un pivot care se rupe nu este o experienta placuta deloc si poate fi complet nesigur pentru tine.

In situatia in care esti imobilizat cu utilajul tau pe teren, nu ezita sa ne ceri ajutorul. Noi vom incerca sa raspundem cat mai curand cerintelor tale, pentru ca defectiunea sa fie remediata imediat, iar tu sa poti reveni cat mai curand la munca. Experienta ne-a invatat cat de mult conteaza pentru tine sa nu fi intrerupt de aceste situatii neplacute. Timpul pierdut inseamna, de asemenea, si pierderi financiare si de energie.

Garantia unui pivot Gradall 9147-4096 91474096 se incadreaza pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Ceea ce tu poti sa faci pentru a prelungi cat mai mult viata piesei de schimb este sa o intretii corespunzator si sa intelegi ca procesul acesta de mentenanta al utilajului este o investitie pe termen lung. Castigi nu numai bani, ci si timp pretios si energie, evitand drumurile, nervii si incurcaturile.

Piesele noastre pot fi comandate la telefon sau online - direct din site-ul nostru. Noi le livram prin curier, in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Daca este mai comod pentru tine sau vrei sa ne faci o placuta vizita, poti ridica personal produsele tale, direct din sediul nostru. Angajatii nostri vor fi bucurosi sa te primeasca, iar tu vei putea sa lamuresti anumite probleme legate de utilajul tau, daca ai.

Toti cei care cumpara din depozitul nostru primesc asistenta tehnica la nevoie. Chit ca ii ajutam cu o directie buna sau ca le trimitem o echipa de profesionisti, clientii nostri au tot timpul suport din partea noastra, pentru a iesi din cele mai neplacute situatii si pentru a repara cele mai grave defectiuni.

Cand vine vorba de montaj, afla ca ne sustinem cu fermitate convingerea ca acesta trebuie facut la un atelier de specialitate. In primul rand, e mai sigur asa. In al doilea rand, piesa de schimb, montata corect, va functiona mai mult, iar utilajul tau va putea fi activ, fara intreruperi.
Degeaba cumperi o piesa de calitate daca nu se respecta indicatiile de montaj ale producatorului.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 5QBCXI1R-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura