Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru incarcator telescopic Claas Targo C40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C40
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau iti da semne ca ar avea nevoie de cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie, ei bine, poate ai nevoie de acest pivot incarcator telescopic Claas Targo C40 - o piesa cunoscuta si foarte bine recomandata.
Este disponibil in depozitul nostru si se bucura de livrari catre muncitori din agricultura si constructii din toata tara. Are review-uri excelente si este recunoscut ca fiind cea mai fiabila si rezistenta piesa de trasmisie.

Cere si tu o oferta! Depozitul nostru gazduieste piese de ultima generatie!
Acest pivot pentru incarcator telescopic Claas Targo C40 este fabricat intr-un laborator de ultima generatie, sub indrumarea unei echipe de ingineri cu experienta. Obiectivul lor principal este sa ofere spre folosinta o piesa de transmisie foarte rezistenta.
Produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat, se mentine intact chiar si la cele mai nesuferite socuri mecanice dintr-o zi obisnuita de munca.

Clientii nostri primesc gratuit consultanta tehnica completa!
Experienta cu noi este o experienta completa, bazata pe promptitudine si comunicare din partea agentilor nostri, super orientati catre nevoile tale. Oricare ar fi situatia in care se afla utilajul tau sau daca pur si simplu ai nevoie de indrumari pentru montaj sau pentru o buna intretinere a pieselor, suntem oricand disponibili pentru tine!

Cumpara cu incredere acest pivot incarcator telescopic Claas Targo C40 intrucat el detine un certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, ce iti va fi oferit la predarea coletului.

Daca esti hotarat sa achizitionezi un pivot incarcator telescopic Claas Targo C40 si ai cazut de acord cu agentii nostri ca este compatibil cu modelul tau, plaseaza comanda ta la telefon sau on-line. Coletul tau va fi dat spre expediere, iar in 24 de ore ar trebui sa ajunga la tine, oricare ar fi destinatia, cu plata la livrare. Poti ridica si personal coletul, din sediul nostru!

Pentru a economisi timp, bani si energie, respecta indicatiile noastre si mergi cu utilajul tau intr-un atelier de specialitate. Acolo piesa ta va primi tratamentul adecvat, va fi implementata conform indicatiilor producatorului. Iata un inceput promitator pentru extinderea duratei de functionare a noii tale achizitii.
Daca nu stii unde sa te duci, apeleaza-ne!
Avem pentru tine recomandari dintre cele mai diverse. Hai sa gasim impreuna varianta cea mai potrivita pentru tine si sa ferim noua piesa de schimb de eventuale erori.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: PN987U3G-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura