Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Targo C50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C50
Out Of stock
Descriere
Pentru acest pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Targo C50 ti-am pregatit o oferta de nerefuzat! O piesa originala, disponibila imediat pentru livrare, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
In oferta noastra gasesti atat pivotul inferior nou, cat si kitul complet la un pret foarte avantajos.

Pentru a comanda produsul ai doua optiuni:
- apel telefonic
- completarea formularului de pe site
Atunci cand trebuie efectuate lucrari de reparatie la puntea utilajului tau, recomandarea noastra este sa folosesti intotdeauna doar componente originale, datorita rezistentei crescute a acestora, care scade, in timp, cheltuielile de mentenanta ale vehiculului.

Cere o oferta! Acest pivot inferior Claas Targo C50 e livrat imediat, maine il poti monta!
Daca pivotii utilajului tau s-au uzat, adreseaza-te consultantilor tehnici ai firmei pentru a primi o oferta cat mai buna.

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea incarcatorului. Un set nou de pivoti va extinde durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie.
De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare cat mai buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera.
Ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra, astfel incat sa fie potrivite cu utilajul tau!

Vei primi de la noi un certificat de garantie care expira dupa 12 luni de la data facturarii. Daca observi un defect care poate fi pus pe seama producatorului, da-ne un semn imediat si iti vom schimba componenta.

Acest pivot inferior Claas C50 sau kitul complet comandat poate ajunge in toate localitatile Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita ramburs.
Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Daca pivotii utilajului tau sunt uzati, nu ezita sa iei legatura cu noi!
Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Dispunem de aparat mobil pentru alezare!
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii:
- distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
- inaltimea totala este de 57-58mm
- diametrul la bucsa este de 28mm.

Codul produsului este: CIX3GY9B-M.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura