Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru incarcator telescopic Claas Targo K50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo K50
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru incarcatorul telescopic Claas Targo K50 este un produs original, care reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau, datorita raportului sau excelent pret/ calitate.

Ca orice piesa de origine, pivotul beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la data achizitiei. Garantia isi pastreaza valabilitatea in conditii de instalare corecta si gresare regulata.

Pentru a prelungi durata de exploatare a incarcatorului, sugestia noastra este sa inlocuiesti si bucsa sferica odata cu pivotul.
Ambele repere se afla in stoc si pot fi comandate cu usurinta, prin apel telefonic sau prin completarea formularului de pe site.

Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.
Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Iti putem oferi acest serviciu prin intermediul unei echipe de service mobil, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii colaboratori ai firmei pot verifica starea in care se afla incarcatorul telescopic si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pivotul ajunge in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: AV5BZWPD-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura