Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata Claas Targo C50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C50
Cod produs
ZQNCSYVG-IA
Out Of stock
Descriere
Uzura s-a instalat la rulment? Inlocuieste-l cu acest rulment grup conic Claas Targo C50 din oferta noastra! Rulmentul este produs de Carraro si reprezinta un produs de incredere, recomandat de specialisti. Este importanta aceasta componenta pentru sistemul de transmisie al incarcatorului telescopic. Eficienta sa te va lasa sa-ti exploatezi linistit si la maxim utilajul fara sa risti. Componenta a fost realizata in Japonia din cele mai bune materiale!

Ca sa te bucuri de o lunga utilizare a acestor componente, atunci monteaza rulmentii in pereche. Asiguri o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Este indicat ca, odata cu inlocuirea simultana a rulmentilor, sa te focusezi si pe schimbarea simeringului. Simeringul nou va fi apt sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Vrem sa te ajutam cu cat mai multe informatii, dar si servicii! Contacteaza-ne ca sa afli despre ele!

Rulment grup conic Claas Targo C50 - adio avarii greu de remediat!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic Claas Targo C50 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic Claas Targo C50 pe care il doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura