Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Claas Targo C50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C50
Cod produs
427N9POE-IA
Out Of stock
Descriere
Ai intrerupt activitatea din cauza unui rulment uzat? Intretinerea te poate ajuta sa previi astfel de circumstante, permitandu-ti sa programezi desfasurarea activitatii tale in conditii optime. Acum, daca s-a intamplat sa fii prins pe picior gresit, mai bine orienteaza-te din start catre o piesa de calitate superioara! Iti propunem un rulment grup conic Claas Targo C50 original Carraro! Acesta il fabrica in Japonia si are siguranta ca acolo standardele de calitate inseamna ceva si se respecta! Iata piesa buna care te salveaza!

Rulmentii trebuie montati cel mai sigur in pereche. Asta pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Recomandarea noastra este sa montezi rulmentii simultan si impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Suna-ne acum si primesti detalii suplimentare despre acest rulment de la colegii nostri din departamentul tehnic, gratuit! Daca doresti sa comanzi, suntem disponibili la telefon, pe e-mail sau pe site-ul nostru.

Rulment grup conic Claas Targo C50 - cele mai bune piese sunt mereu disponibile!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic Claas Targo C50 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment grup conic Claas Targo C50 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura