Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru incarcator telescopic Claas Targo C50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C50
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru incarcatorul telescopic Claas Targo C50 este un produs original, pe care il gasiti in stoc la un pret foarte accesibil.
Ca orice alta piesa de origine, pinionul satelit beneficiaza de o garantie valabila 1 an de zile, de la data cumpararii.

Livram componenta in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Inainte de a comanda, puteti verifica compatibilitatea produselor de care sunteti interesat, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Daca aveti intrebari sau daca doriti asistenta la montarea noilor componente, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra incarcatorului telescopic in localitatea in care acesta se afla. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea utilajului si pot remedia rapid si sigur toate problemele sale tehnice. Interventia se va realiza in scurt timp de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Specificatii:
-Numar dinti: 23
-Grosime: 30 de mm

Rolul pinionului satelit este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.

Pentru achizitia mai multor bucati sau daca doriti si rulmentii din interior si sigurantele, nu ezitati sa luati legatura cu personalul calificat al firmei!

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica pinionul direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 520YDQMR-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura