Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Claas Targo C40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C40
Cod produs
C0IXL45B-SC
Out Of stock
Descriere
Unul din consilierii nostri a primit un telefon. Era un client nou. Auzise de noi de alt client, mai vechi. Cauta un platou pinioane reductor Claas Targo C40 Consilierul nostru i-a multumit mai intai ca a avut incredere sa ne caute. Apoi i-a dat toate informatiile necesare. Astfel arata la ACN o zi normala de lucru. Care se incheie cu satisfactia ca problema clientului a fost rezolvata. Si cu promisiunea ca la urmatoarea ocazie va suna direct aici. Va puteti baza pe noi. Cat timp suntem aici, orice problema este ca si rezolvata.

Nu este niciun ritual voodoo. Nici macar o reteta straveche ascunsa secol dupa secol de cine stie ce initiati. Secretul este de fapt unul cunoscut de toata lumea. Acesta este sa iti cunosti foarte bine clientii si parcul lor de utilaje. Sa fii permanent informat cu noutatile de pe piata pieselor de schimb si sa imparti tot ce ai aflat cu ei. Sa fii in forma pentru ei, sa le anticipezi nevoia si sa o rezolvi. Pe scurt, sa fii profesionist. Sa fii ACN.

Platou pinioane reductor Claas Targo C40 este suparat, stii cum iti dai seama?
• Dantura pinioanelor este deteriorata
• Lubrifiere insuficienta sau necorespunzatoare
• Nu faci reviziile la timp
• Montaj executat incorect
• Platoul pinioane a venit cu defect de fabicatie

Consultanta gratuita de la specialistul Paganel
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegilor mei specialisti le mai spunem si “savantul Paganel”, pentru ca au raspuns la orice problema legata de functionarea utilajului tau. Ei stiu tot ce se intampla cu el, ii cunosc toate dedesubturile si nu se lasa pacaliti de niciun simptom fals. Apeleaza-i intotdeauna cu incredere si vei primi raspunsurile pe care le astepti.

Garantie
Se intampla foarte rar, dar si cand te loveste… nu-i bai. Poti avea incredere maxima in acest platou pinioane reductor pentru incarcator telescopic Claas Targo C40 cumparat de la noi. Si vom intari calitatea piesei tale cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Nu-ti face griji cu expedierea, ne ocupam noi si de aceasta. O efectuam in conditii maxime de siguranta si conservare a coletului. Apelam la cele mai bine servicii de curierat. Cu noi nu le merge. In mod cert primesti piesa in maxim 24 de ore oriunde in Romania. Poti face plata la primire. Da-ne un semn cum doresti sa facem. Utilizeaza pentru economie de timp datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Daca tii la utilajul tau, n-ar strica sa i-o si arati. Da-i ce-i mai bun si el iti va da ce are mai bun. Iar cand vine vremea unei revizii nu-l lasa pe mana unor tamplari. Chiar daca si acestia sunt priceputi, mecanicul e totusi altceva. E cel care iti trebuie. La nevoie gasim noi unul. Lucreaza dupa carte.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura