Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata Claas Targo C40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C40
Cod produs
0CTPZJDR-IA
Out Of stock
Descriere
Piese bune gasesti cu toptanul in depozitul nostru! Acest rulment pinion atac Claas Targo C40 este doar un exemplu! O piesa originala, produsa in atelierele Carraro. Calitatea sa superioara se datoreaza standardelor de productie respectate intocmai acolo unde se fabrica. Japonia este tara de origine a acestui element de transmisie. Impecabil realizat din cel mai bun material care ofera rezistenta lunga in timp. Solicita o oferta. Te vei lamuri si in privinta pretului avantajos!

Ca sa nu pierzi din vedere anumite aspecte legate de montaj, ti le vom scrie aici pe scurt. Montarea rulmentilor se face in pereche. De ce? Pentru ca inlocuirea lor simultana ajuta la pastrarea miscarii de rotatie corecte a pinionului de atac. Adica, aceasta nu va avea excentricitate fata de axa sau joc. Sa faci inlocuirea simeringului concomitent cu cea a rulmentilor. Vei etansa mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Speram sa-ti prinda bine aceste sfaturi!

Rulment pinion atac Claas Targo C40 - Carraro a realizat un produs foarte rezistent!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic Claas Targo C40 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Claas Targo C40 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura