Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata Claas Ranger 925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 925
Cod produs
TO4WS5BH-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Claas Ranger 925 - este gata de atac! Iti ataca avariile de la incarcatorul telescopic si le nimiceste pana nu mai ramane decat performanta la carma! Pentru ca este facuta cu atentie la detalii, pentru ca standardele de calitate se respecta si pentru ca o piesa originala nu dezamageste niciodata! Alege piesa realizata de Carraro in atelierele de mecanica din Japonia! Piesa va ajunge la tine cu tot cu certificatul de garantie valabil sase luni!

Cum il montezi, asa il ai! Cat de bine il montezi, atat de mult te tine! Oricat de buna este o piesa, trebuie sa respecti regula de montaj. Acesti rulmenti prefera sa fie inlocuiti in pereche. Astfel, se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Inlocuirea simderingului de la puntea din fata se face tot acum. Alege unul nou care sa etanseze optim locul de intrare al pinionului de atac in punte. Service-ul nostru mobil iti poate face cel mai bun montaj! Contacteaza-ne!

Rulment pinion atac Claas Ranger 925 - perfect pentru montarea pe incarcatorul telescopic!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment pinion atac punte fata pentru incarcator telescopic Claas Ranger 925 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Claas Ranger 925 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura