Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate Claas Ranger 964

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 964
Cod produs
2XHNSZJA-IA
Out Of stock
Descriere
Rulmentul uzat trebuie sa fie inlocuit fata intarziere. Noi iti prezentam acest rulment pinion atac Claas Ranger 964 extrem de eficient. Rezista minunat in fata uzurii. Nu apuca ea sa se apropie prea tare de el si nici prea repede. Are materiale bune in componenta ce il fac sa fie o piesa fiabila! Alege un rulment original Carraro. Calitatea superioara a piesei iti va asigura un rulaj optim al utilajului. Tara de origine a produsului este Japonia! Comanda-l cu toata increderea!

Niciodata sa nu sari peste recomandarile pe care specialistii ti le ofera. Ele te pot ajuta sa te bucuri cat mai mult de investitiile pe care le faci. Montezi cel mai bine rulmentii in pereche. In acest mod, vei asigura pinionului de atac miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa. Tot specialistii indeamna si la inlocuirea simeringului odata cu rulmentii. Puntea din spate trebuie sa fie etansa la locul de intrare al pinionului de atac. Un mecanic al echipei noastre poate face cu succes interventia! Suna acum!

Rulment pinion atac Claas Ranger 964 - incarcatorul telescopic va fi unul performant!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac punte spate pentru incarcator telescopic Claas Ranger 964 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.  

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac Claas Ranger 964 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura