Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Claas Targo C40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Targo C40
Cod produs
6IKRX9EA-AL
Out Of stock
Descriere
Calitatea conteaza! Acest lucru ne-o dovedeste insusi timpul! Astfel, iti prezentam acest ansamblu transmisie finala Claas Targo C40 care este un produs realizat de Carraro. O piesa de schimb originala, ce are nenumarate calitati, poate fi chiar a ta daca o comanzi de pe site-ul nostru! Totusi, daca vrei sa ne faci si o vizita, o poti ridica chiar tu de pe raftul depozitului nostru din apropierea Bucurestiului! Nu ezita!

Ce gasesti pe ACN si gasesti mai rar in alte locuri? Iti spunem noi! Increderea ca faci alegerea corecta! Cum suntem asa convinsi de acest lucru? Prin efortul zilnic pe care il depundem sa alegem in gama noastra de produse cele mai bune piese de schimb! Mai mult, avem o echipa intreaga de profesionisti cu experienta care este gata sa te ajute cu orice informatie! Trebuie doar sa suni, iar ei iti vor sari in ajutor! Consultanta este gratuita!

Ansamblu transmisie finala Claas Targo C40 - suficient sa-l prezinti utilajului tau!
Fiecare element este o parte dintr-un circuit complex, ce reuseste sa atinga performanta doar atunci cand fiecare detaliu este la locul lui! Astfel, utilajul tau are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! O functionare optima este intretinuta prin atentie sporita, dar si prin achizitonarea unor piese de schimb ce asigura calitate premium, pe termen lung!

Totul este posibil atunci cand iti doresti! Iar pentru asta, asigura-te ca ai prieteni de nadejde! Produse de calitate, care iti garanteaza succesul! Trebuie sa stii ca rezistenta este un factor important! Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

6 luni nu ai voie sa iti faci nici macar o grija! Primesti acest ansamblu transmisie finala pentru incarcator telescopic Claas Targo C40 la tine acasa, alaturi de certificate de garantie ce acopera toate defectiunile din fabricatie!

Cat ai clipi! Atat de rapid vei primi acest ansamblu transmisie finala Claas Targo C40 chiar la tine acasa. Mai exact, in maximum 24 de ore! Si, daca ai nevoie si de alte informatii, iti lasam datele noastre de contact.

Cand vorbim despre montaj, experienta isi spune cuvantul! Tocmai de aceea iti recomandam intotdeauna sa iei legatura cu un profesionist! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura