Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Case CS150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS150
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de reparatii sau imbunatatiri pe la piesele de transmisie, pune-ti toata increderea in depozitul nostru, care gazduieste cele mai bune piese de pe piata de gen. Acest pivot pentru tractor Case CS150 este o piesa extrem de rezistenta, responsabila cu echilibrarea utilajului si cu sustinerea lui in totalitate.

Cumpara numai produse de inalta calitate!
Un pivot Case CS150 a fost fabricat intr-un atelier de creatie tehnica foarte evoluat, unde activitatea profesionistilor se desfasoara cu multa precizie si responsabilitate.
Produsa dintr-un metal de inalta calitate, piesa a fost supusa unor tratamente termice si testata indelungat, pentru siguranta utilizatorilor nostri, avand cele mai scazute sanse de a se rupe.

Oferim clientilor nostri un serviciu gratuit de consultanta!
Piesa se regaseste chiar acum pe stocul nostru si poate fi livrata in orice zona din tara, iar clientii nostri beneficiaza prin aceasta de un serviciu gratuit de consultanta. Serviciile noastre devin astfel complete, prin implicarea activa a agentilor nostri in rezolvarea solicitarilor din partea clientilor.

Acest pivot Case CS150 se gaseste pe lista pieselor pe care le poti cumpara cu incredere, intrucat detine o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica.
Nu uita ca poti apela oricand agentii nostri, daca ai nemultumiri sau esti provocat de alte situatii neasteptate. Angajatii nostri sunt instruiti pentru a veni in ajutorul tau si pentru ca tu sa fii 100% satisfacut.

Pentru a achizitiona un pivot Case CS150 plaseaza comanda ta la telefon sau direct pe site-ul nostru. Noi vom inainta cu toate procedurile de livrare, pentru ca tu sa intri degraba in posesia produsului, in aproximativ 24 de ore. Serviciul de curierat poate acoperi orice zona din tara, iar plata comenzii tale o poti face chiar la primirea coletului.

Ne poti vizita chiar tu la depozitul nostru de pe langa Bucuresti, pentru a ridica personal produsele comandate. Ar fi o incantare sa facem cunostinta, iar agentii nostri iti pot oferi informatii despre metodele de intretinere ale pieselor.

Montajul pieselor de schimb este un capitol pe care il tratam cu maxima seriozitate. Adevarul este ca experienta ne-a invatat multe lucruri, iar acum incercam sa tratam fiecare problema in profunzime.
Un montaj corect este singura metoda ce poate ajuta piesa de schimb sa reziste mai mult timp. Orice alta improvizatie sau o greseala cat de mica vor face piesa sa isi piarda valoarea imediat. Iar tu te vei vedea nevoit sa faci investitii noi, sa pierzi timp si energie.
Daca nu cunosti un atelier de incredere, apeleaza la agentii nostri pentru a-ti oferi mai multe variante. Cu ajutorul angajatilor nostri, o vei gasi, cu siguranta, pe cea mai accesibila.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: ZBO5P96S-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura