Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 134213

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134213
Out Of stock
Descriere
Daca esti in dificultate cu utilajul tau, acesta iti da cateva semne ca ar avea nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie, fa cunostinta cu acest pivot punte Carraro 134213. O piesa super uzuala, una dintre cele mai vandute din depozitul nostru, se bucura se recomandari excelente si review-uri nenumarate din partea clientilor si producatorilor.

Pentru un plus de incredere si siguranta, un pivot pentru punte Carraro 134213 a fost lucrat cu deosebita atentie de catre profesionistii Original Carraro. Intr-unul dintre atelierele lor populare, pivotul a fost produs dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat pentru tine!

Aplicabil pe o multime de modele, un pivot punte Carraro 134213 echilibreaza perfect utilajul si ajuta la mentinerea lui in siguranta.
Ne dorim ca activitatea de productie a clientilor nostri sa fie fara intreruperi, iar ei sa simta suportul nostru tehnic la tot pasul.

De-a lungul timpului, am observat ca o comunicare temeinica si o informare corecta ar putea ajuta muncitorii sa dea un randament mai bun. Asadar, daca esti clientul nostru, nu uita de serviciul nostru gratuit de consultanta. Acum poti sa-i suni pe agentii nostri si sa incerci sa afli care ar fi pasii de urmat pentru o intretinere mai sigura a utilajului tau.
Vei fi surprins sa afli lucruri noi si poate chiar mici trucuri despre modelul tau si cum poate acesta sa functioneze la capacitate maxima, mai mult timp.

Poti avea incredere, depozitul nostru detine piese de cea mai buna calitate, majoritatea incadrandu-se in perioade considerabile de garantie.
Un pivot punte Carraro 134213 detine o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica, iar agentii nostri sunt oricand disponibili sa te ajute sa iesi din orice situatie neplacuta.
Tu poti contribui extrem de mult la mentinerea pieselor de schimb functionale mai mult timp. Nu uita sa vorbesti cu angajatii nostri si sa inveti de la ei care sunt pasii de urmat in intretinerea lor.

Metoda de livrare a unui pivot punte Carraro 134213 este extem de simpla. Trebuie doar sa ne suni sau sa plasezi comanda ta direct in site-ul nostru. Noi trimitem produsele degraba! De obicei, curierul poate ajunge in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.

Montajul pieselor se face exclusiv in atelierele de specialitate, este un subiect pe care il tratam cu fermitate. Piesele de schimb au nevoie de un montaj corect, astfel si durata lor de functiune se va extinde. O piesa de calitate, dar care a fost montata gresit, isi pierde valoarea intr-un timp atat de scurt, incat vei fi nevoit sa o schimbi din nou.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: LUN6YC7O-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura