Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru miniexcavator JCB 8052

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8052
Cod produs
8FWB79Z1-B-IA
Out Of stock
Descriere
Iti vom recomanda aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 8052 care poate fi alegerea ideala pentru tine. Alege-o din oferta noastra si maine o poti monta! Componenta are forma trapezoidala in sectiune si este dintata. Ea angreneaza alternatorul, ventilatorul si pompa de apa, deci este o piesa foarte importanta din circuitul motorului utilajului tau, fara de care acesta nu poate rula deloc. Deoarece ai nevoie de o piesa rezistenta la uzura, ti-o recomandam pe aceasta, intrucat a fost fabricata in Europa din materiale durabile.

Apeleaza la produsele si serviciile ACN Piese Utilaje daca doresti sa scapi de neplacerile provocate de defectiunile aparute la utilajul tau in cel mai eficient si placut mod posibil. Pe consultantii tehnici ii gasesti la numerele de telefon afisate pe site. Iti recomandam sa iei legatura cu ei pentru a te asigura ca acest model este compatibil cu miniexcavatorul tau, intrucat dimensiunea corecta a curelei poate sa varieze in functie de dotarile pe care utilajul tau le are in componenta. Acest serviciu este gratuit in totalitate pentru toti clientii nostri.

Curea de alternator miniexcavator JCB 8052 - componenta pe care te poti baza!

Mentinerea unei curele uzate pe motor, din neglijenta, poate duce chiar la distrugerea ei pe timpul unui rulaj mai lung. Este nevoie de un simplu control vizual pentru a depista cureaua care prezinta desprinderi ale materialului cauciucat si care trebuie inlocuita. Alternatorul nu va mai debita suficient curent in instalatia electrica, iar ventilatorul si pompa de apa nu vor mai raci corespunzator motorul, acesta se va putea supraincalzi peste temperatura normala de lucru si se va putea defecta. La un atelier service autorizat trebuie sa mergi pentru inlocuirea curelei si remedierea defectiunii.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Atunci cand montezi aceasta curea de alternator pentru miniexcavator JCB 8052 te rugam sa consulti plansa tehnica si sa nu o fortezi peste masura. Defectiunile rezultate in urma unui montaj eronat nu sunt acoperite de garantia sa, care este valabila timp de 6 luni de zile.

Cumpara de la noi daca iti doresti ca piesele sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil. In doar 24 de ore, acestea vor sosi la adresa ta, iar tu nu va trebui sa efectuezi nici o plata pana in momentul in care iti vor fi inmanate de catre curier. In cazul in care doresti sa le ridici personal, atunci haide in comuna Jilava, judetul Ilfov, intrucat aici este localizat depozitul nostru.

Mecanicii nostri parteneri sunt disponibili in orice locatie din tara si sunt nerabdatori sa te ajute pentru a monta aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 8052 pe utilajul tau. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura