Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator JCB 02/631174

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
IOKM9NBZ-B-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda de la noi aceasta curea de alternator JCB 02/631174 si beneficiezi de cea mai buna oferta, cu siguranta. Aceasta curea a fost fabricata in Europa din materiale extrem de durabile si respecta intocmai criteriile celei originale. Ea are rolul de a angrena alternatorul, pompa de apa si ventilatorul, iar inlocuirea ei trebuie facuta la timp in cazul in care nu doresti sa ai probleme la utilaj pe nepusa masa. Aceasta este dintata si are forma trapezoidala in sectiune. Cere oferta noastra chiar acum si afla avantajele pe care ti le-am pregatit!

Serviciile noastre te vor face sa revii de fiecare data cand ai nevoie. Lungimea curelei este diferita in functie de seria motorului utilajului tau si de dotarile acestuia. Pentru a te asigura ca o alegi pe cea care ti se potriveste tie cel mai bine, atunci ia legatura cu unul dintre colegii nostri care te va asista cu drag. Acest serviciu de consultanta tehnica este gratuit pentru toti clientii ACN Piese Utilaje. Iar daca ai probleme tehnice la utilaj si de alta natura, echipa noastra te poate ajuta sa remediezi avariile si iti vor gasi solutii tehnice de exceptie!

Curea de alternator JCB 02/631174 - un element foarte important intr-o oferta super-faina!

Desi multa lume nu ii acorda prea multa atentie, aceasta curea are o importanta foarte mare deoarece ea este folosita in permanenta. De cand pornim motorul pana cand il oprim, cureaua de alternator mentine in functiune motorul si intregul utilaj. Acest subansamblu este responsabil de transmiterea miscarii de rotatie a arborelui cotit catre agregatele auxiliare. Printre acestea se numara alternatorul, pompa de apa sau ventilatorul. Pe parcursul functionarii motorului, cureaua se largeste si trebuie verificata periodic pentru a o inlocui cand prezinta primele semne de deteriorare.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Nu forta peste masura aceasta curea de alternator JCB 02/631174 deoarece aceasta se poate rupe sau pot aparea alte defectiuni. Daca montajul nu este realizat corespunzator, atunci garantia sa care este, in mod normal, valabila timp de 6 luni de zile, incepand cu data de la care o cumperi, nu mai poate fi luata in considerare.

Daca vei alege sa devii clientul nostru, te vei bucura de produsele pe care doresti sa le achizitionezi intr-un timp foarte scurt. Comanda astazi si maine le primesti la adresa la care le soliciti. Platile se fac numai in ramburs. Te asteptam si in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti, daca doresti sa iti ridici personal comanda efectuata anterior. Aici se afla depozitul din care livram si suntem disponibili in aceasta locatie oricand pe timpul programului de lucru.

Pentru a monta aceasta curea de alternator JCB 02/631174 pe utilajul tau in cele mai bune conditii, atunci ia legatura cu noi. Avem posibilitatea de a trimite un intreg service mobil echipat cu tot ceea ce vehiculul tau necesita direct la el. Mecanicii nostri parteneri ofera servicii extrem de calitative, asa ca poti apela la ei cu incredere!

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura