Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru stivuitor JCB TLT20D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT20D
Cod produs
YR8KLUM7-IA
Out Of stock
Descriere
O curea de alternator stivuitor JCB TLT20D este cea mai buna alegere pentru echipamentul tau! Iar daca o achizitionezi de la noi, te bucuri si de un pret accesibil! Tot ce trebuie este sa plasezi comanda si componenta iti va fi expediata in 24 de ore. Produsul propus de noi este extraordinar din punct de vedere al calitatii. Este realizata in Europa si are in componenta materiale ce o fac sa fie foarte rezistenta in timp! Merita achizitia pentru ca respecta intocmai criteriile celei originale. Nu uita ca utilajul tau merita tot ce este mai bun!

Cureaua este dintata si are forma trapezoidala in sectiune. Lungimea curelei de care ai tu nevoie poate varia - o putem identifica in functie de seria motorului utilajului tau si de dotarile acestuia. Ca sa fii sigur ca o alegi pe cea care i se potriveste echipamentului cel mai bine, intra in legatura cu unul dintre consultantii tehnici ACN! Sunt oameni foarte bine pregatiti, cunosc utilajele ca in palma, iar piesele de schimb sunt pasiunea lor. Cum montajul este foarte important, intreaba-i de posibilitatea de a-ti trimit un mecanic priceput chiar acolo unde ai activitatea.

Curea de alternator stivuitor JCB TLT20D - o componenta realizata in Europa!

O curea de alternator reprezinta o componenta destul importanta a unui utilaj, caci fara aceasta nu ar putea functiona elemente precum alternatorul, pompa de apa sau ventilatorul. Cauzele avarierii curelei sunt diverse. Cateva dintre ele sunt tensiunea incorecta, supraincalzirea frecventa, nealinierea scripetilor sau obiecte straine intre curea si scripeti. De asemenea, o instalare improprie si ignorarea recomandarilor producatorului in ceea ce priveste durata de viata pot duce la aparitia defectiunii.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Curea de alternator pentru stivuitor JCB TLT20D - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Aceasta curea de alternator stivuitor JCB TLT20D se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura