Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru stivuitor JCB TLT25D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT25D
Cod produs
KHBEX6RT-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea de alternator stivuitor JCB TLT25D din oferta noastra este foarte rezistenta! Fabricata in Uniunea Europeana, poti sa fii sigur ca standarele de calitate au fost respectate si ea va inlocui piesa uzata de pe stivuitor cu succes. Cum este un element de care depinde functionarea alternatorului, a pompei de apa si a ventilatorului, inlocuirea trebuie sa o faci imediat si nu ar trebui sa apelezi la componente de calitate slaba! Ceea ce-ti propunem noi are in alcatuire materiale rezistente care sa asigure o inlocuire de lunga durata.

Pentru ca lungimea curelei poate varia in functie de utilaj si de dotarile acestuia, cel mai bine ar fi sa trimiti datele utilajului tau consultantilor nostri. Asistentii nostri te vor ajuta s gasesti in cel mai scurt timp exact cureaua de care ai nevoie! Nu te sfii sa-i intrebi despre montaj, caci montajul este incununarea succesului si ai siguranta ca ai scapat de probleme pentru o foarte lunga perioada de vreme. Incearca serviciile noastre si nu vei regreta alegerea facuta!

Curea de alternator stivuitor JCB TLT25D - alcatuita din material de calitate!

Dupa cum spune si denumirea, cureaua de alternator are rolul de a actiona alternatorul, pompa de apa sau ventilatorul. In cazul in care aceasta curea incepe sa scoata zgomote, este necesar sa fie schimbata. Atunci cand functioneaza in mod corect, ea nu trebuie sa se auda. De regula, ruperea curelei alternatorului are loc din cauza deteriorarii acesteia. Desi curelele sunt realizate din materiale foarte durabile, in timp apar: zgarieturi, fisuri, dintii sunt uzati. Daca observi cel putin unul dintre aceste semne, atunci nu amana inlocuirea, consecintele nu vor intarzia sa apara.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Aceasta curea de alternator pentru stivuitor JCB TLT25D vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Aceasta curea de alternator stivuitor JCB TLT25D va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura