Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru miniexcavator JCB 65R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 65R-1
Cod produs
I6H8B4KL-B-IA
Out Of stock
Descriere
Iti vom prezenta aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 65R-1 care este o componenta exceptionala, datorita rezistentei sale la uzura, fiind disponibila la un pret extrem de avantajos. Componenta are forma trapezoidala in sectiune si este dintata, ea angrenand alternatorul, pompa de apa si ventilatorul. A fost fabricata in Europa si respecta intocmai criteriile celei originale, asa ca poate rula cel putin la fel de bine pe vehiculul tau. Fiind realizata din materiale de calitate superioara, va fi o placere sa o lasi sa-si faca treaba!

Dimensiunea corespunzatoare a curelei poate sa varieze si este conditionata de dotarile pe care le are utilajul pe care doresti sa o adaugi. Contacteaza-ne si te vom asista pentru a gasi lungimea care ti se va potrivi cel mai bine. Afisate pe aceasta pagina sunt numerele de telefon la care consultantii nostri sunt disponibili. Daca doresti, ne poti trimite chiar si o fotografie cu miniexcavatorul tau pe WhatsApp. In cazul in care mai ai de facut si alte interventii la utilaj si ai nevoie de piese de calitate, nu ezita sa le transmiti consultantilor, te vor ajuta cu drag!

Curea de alternator miniexcavator JCB 65R-1 - alege-o cu cea mai mare incredere!

Cureaua de alternator opereaza ventilatorul, pompa de apa, alternatorul. O curea care urmeaza sa cedeze va fi usor de recunoscut, ca urmare a faptului ca suprafata acesteia va prezenta modificari precum crapaturi sau va fi discontinua. Printre simptomele unei curele de alternator defecte se numara si insotirea actionarii ei de un zgomot foarte puternic, sunete de lovituri si frecare. Reglarea incorecta a tensiunii in momentul montarii ei duce la consecinte neplacute. Din acest motiv, este indicat sa te prezinti intr-un service pentru a rezolva defectiunea si a inlocui elementul in mod corect!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia pentru aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 65R-1 este valabila in primele 6 luni de zile de la data facturarii, insa este conditionata de realizarea montajului in mod corespunzator. Nu o forta peste masura intrucat aceasta se poate rupe.

Livrare
Primesti piesele dorite rapid. Transportul lor catre tine dureaza numai o zi. Completeaza acum o comanda pe site-ul nostru sau telefonic. Nu trebuie sa platesti nimic pana cand componentele nu ajung la adresa ta. Ai si optiunea de a-ti ridica comanda direct din depozitul nostru, care se afla in comuna Jilava, judetul Ilfov, daca preferi aceasta varianta.

Cum montezi aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 65R-1 in cele mai bune conditii, asigurandu-te ca integritatea ei este mentinuta? Simplu, apelezi la un serviciu profesionist! Putem sa te punem in contact cu personal calificat de pe toata intinderea Romaniei. Acestia ofera mereu servicii calitative si se pot deplasa cu un intreg service mobil pana la locul in care se afla utilajul pe care doresti sa il repari. Iti garantam ca vei fi multumit daca vei alege aceasta varianta. In cazul in care esti interesat, ia legatura cu noi.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura