Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru miniincarcator JCB Robot 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 180
Cod produs
5O1YC29L-B-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti aceasta curea de alternator JCB Robot 180 de calitate, deoarece vechea ta componenta s-a stricat si doresti sa o inlocuiesti? Avem pentru tine cea mai buna oferta! Aceasta curea are forma trapezoidala in sectiune si este dintata. Deoarece angreneaza alternatorul, ventilatorul si pompa de apa, aceasta este o piesa esentiala pentru functionarea vehiculului tau. Alege-o pe aceasta intrucat a fost fabricata in Europa respectand intocmai criteriile celei originale, iar pretul la care este disponibila la noi este, intr-adevar, un chilipir.

Serviciile noastre sunt concepute pentru ca tu sa ai parte de cel mai bun tratament si sa uiti de stresul pe care defectiunile aparute ti l-au provocat. Piesa este potrivita si pentru JCB Robot 180T si JCB Robot 180HF. Intrucat dimensiunea corespunzatoare a curelei poate sa varieze in functie de dotarile utilajului tau, dar si de seria de motor a acestuia, iti recomandam sa iei legatura cu noi. Te vom indruma in mod gratuit catre cea mai buna solutie. Afisate pe aceasta pagina sunt numerele de telefon la care ii gasesti pe colegii nostri.

Curea de alternator JCB Robot 180 - rezistenta la uzura!

Cureaua de alternator este un element esential pentru buna functionare a utilajului. Rezistenta indelungata a curelelor de alternator nu depinde numai de un regim cat mai echilibrat de functionare a motorului, ci si de modul in care acestea sunt manevrate, respectiv montate. Montarea curelei se va face numai conform cu specificatiile producatorului. Pentru o buna functionare a instalatiilor motorului, cureaua trebuie sa fie mentinuta in stare de intindere optima. Este bine sa faci inlocuirea ei intr-un atelier pentru a regla corect intinderea ei.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Aceasta curea de alternator pentru miniincarcator JCB Robot 180 are garantie care este valabila timp de 6 luni de zile, insa este conditionata de efectuarea montajului in mod corespunzator. Consulta plansa tehnica pentru a te asigura ca procedezi corect.

Depozitul nostru este localizat in comuna Jilava din judetul Ilfov de langa Bucuresti. Te asteptam aici in cazul in care doresti sa iti ridici aceasta curea de alternator JCB Robot 180 comandata de la noi personal. Daca, insa, preferi sa iti fie livrate, atunci acestea vor ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare. Plata se va face in ramburs.

Ai nevoie de ajutor pentru a atasa aceasta curea de alternator pe vehiculul tau? Ia legatura cu noi si vom trimite un intreg service mobil pana la locul in care ai nevoie de acesta, oriunde in Romania.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura