Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru miniincarcator JCB 205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 205
Cod produs
UHN6KY9O-B-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de aceasta curea de alternator miniincarcator JCB 205 pentru a-ti repara utilajul? Faci alegerea ideala achizitionand-o de la noi intrucat avem cea mai buna oferta, iar serviciile noastre vor face ca tot procesul sa fie o placere. Aceasta componenta este dintata, iar forma ei este trapezoidala in sectiune. Ea are rolul de a angrena alternatorul, ventilatorul si pompa de apa. Se recomanda schimbarea ei la primele semne ca nu mai este intacta. Fiind fabricata in Europa, piesa este conceputa intocmai dupa detaliile celei originale.

Daca vrei detalii despre aceasta curea de alternator, e de ajuns sa ne suni! Se potriveste si cu miniincarcatorul JCB 205T. Dimensiunea corespunzatoare a curelei nu este aceeasi pe toate utilajele. Aceasta variaza in functie de dotarile sale si de seria de motor. Pentru a fi sigur ca iei decizia potrivita si acest model este compatibil cu vehiculul tau, ia legatura cu noi in mod gratuit. Consultantii nostri sunt disponibili la oricare dintre numerele de telefon afisate pe aceasta pagina.

Curea de alternator miniincarcator JCB 205 - piesa produsa pe teritoriul Europei!

Dupa cum spune si denumirea, cureaua de alternator are rolul de a actiona alternatorul, pompa de apa sau ventilatorul. In cazul in care aceasta curea incepe sa scoata zgomote, este necesar sa fie schimbata. Atunci cand functioneaza in mod corect, ea nu trebuie sa se auda. De regula, ruperea curelei alternatorului are loc din cauza deteriorarii acesteia. Desi curelele sunt realizate din materiale foarte durabile, in timp apar: zgarieturi, fisuri, dintii sunt uzati. Daca observi cel putin unul dintre aceste semne, atunci nu amana inlocuirea, consecintele nu vor intarzia sa apara.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Evenimentele neprevazute care ar putea face ca aceasta curea de alternator pentru miniincarcator JCB 205 sa sufere o defectiune neprovocata nu trebuie sa te ingrijoreze deloc. Cureaua vine si cu garantie in primele 6 luni de zile.

Dupa ce efectuezi comanda la telefon sau direct de pe site-ul nostru, noi o vom procesa imediat si iti vom trimite componentele dorite prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Acestea ajung la tine in decurs de numai 24 de ore, iar tu nu trebuie sa le platesti pana cand nu le primesti. Pentru a ridica personal aceasta curea de alternator miniincarcator JCB 205 intr-un timp chiar si mai scurt, te asteptam la sediul nostru, care se afla in judetul Ilfov, langa Bucuresti.

Daca ai nevoie de asistenta pentru a monta aceasta curea pe utilajul tau, atunci la legatura cu departamentul nostru tehnic. Acestia te vor pune in contact cu una dintre echipele de mecanici cu care noi colaboram si care au posibilitatea sa se deplaseze pana la punctul de lucru al vehiculului tau, oriunde ar fi acesta.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura