Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de alternator pentru miniexcavator JCB 8045

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8045
Cod produs
13FXUVW7-B-IA
Out Of stock
Descriere
In cazul in care vechea ta piesa s-a defectat, gasesti la ACN Piese Utilaje tot ceea ce ai nevoie! Cumpara acum aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 8045 de la noi si beneficiezi de cea mai buna oferta pe care o poti gasi. Aceasta componenta fabricata in Europa din materiale rezistente la uzura este dintata si are forma trapezoidala in sectiune. Cum rolul sau este fantastic si de ea depinde functionarea altor componente, precum alernatorul, ventilatorul si pompa de apa, inlocuirea ei este absolut necesara cand se uzeaza.

Comanda acum acest produs si maine intri in posesia lui, caci colaboram cu cele mai rapide firme de curierat. Componenta se poate monta foarte bine si pe modelul de miniexcavator JCB 8045ZTS. Dimensiunea corespunzatoare a curelei poate sa varieze, in functie de seria de motor, dar si de dotarile utilajului tau. Pentru a te asigura ca o alegi pe cea corecta, contacteaza acum pe unul dintre consultantii nostri. Acesta te va asista in mod gratuit sa alegi piesa potrivita si chiar sa plasezi comnada!

Curea de alternator miniexcavator JCB 8045 - este recomandarea profesionistilor!

Desi multa lume nu ii acorda prea multa atentie, aceasta curea are o importanta foarte mare deoarece ea este folosita in permanenta. De cand pornim motorul pana cand il oprim, cureaua de alternator mentine in functiune motorul si intregul utilaj. Acest subansamblu este responsabil de transmiterea miscarii de rotatie a arborelui cotit catre agregatele auxiliare. Printre acestea se numara alternatorul, pompa de apa sau ventilatorul. Pe parcursul functionarii motorului, cureaua se largeste si trebuie verificata periodic pentru a o inlocui cand prezinta primele semne de deteriorare.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Evenimentele neprevazute care pot face ca aceasta curea de alternator pentru miniexcavator JCB 8045 sa sufere o defectiune neprovocata nu trebuie sa te ingrijoreze deloc, deoarece ai garantie in primele 6 luni de zile.

Pentru a ridica personal produsele pe care doresti sa le achizitionezi de pe site-ul nostru te asteptam in comuna Jilava din judetul Ilfov, de langa Bucuresti. Aici se afla depozitul nostru. Daca nu ai posibiltatea sa ajungi sau doresti ca acestea sa iti fie livrate, intrucat iti este mai convenabil, atunci noi ti le vom trimite prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. In acest mod, aceasta curea de alternator miniexcavator JCB 8045 ajunge la tine in decurs de numai 24 de ore. Platile se fac numai in ramburs.

Pe aceasta pagina gasesti plansa tehnica a produsului. O poti consulta pentru a te asigura ca atasazi aceasta curea de alternator utilajului tau in mod corespunzator. Daca, insa, nu vrei sa iti bati capul cu toate detaliile tehnice, atunci apeleaza cu incredere la mecanici cu care noi lucram in parteneriat. Acestia sunt disponibili oriunde in tara. Daca esti interesat si doresti sa afli mai multe detalii, ia legatura cu noi.

Specificatii tehnice

L=1010mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura