Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland 555

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555
Cod produs
L7DOSCKG-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic New Holland 555 este o piesa de o calitate deosebita. Elementul de transmisie original este fabricat in Japonia din cele mai rezistente materiale. Garanteaza o perioada de exploatare indelungata si lipsita de probleme. Comanda acum acest rulment Carraro si nu vei regreta! Acest rulment conic se poate monta si pe buldoexcavatoarele New Holland 555B, New Holland 555C, New Holland 555D, New Holland 555E. Comanzi prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru.

Rulmentii se monteaza in pereche. Cel mai simplu mod de a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea. Puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac, trebuie etansata optim. Astfel, te vei putea bucura de o si mai indelungata utilizare a noilor componente. Unul dintre consultantii tehnici te va indruma. Consultanta tehnica este perfect gratuita, deci suna-ne chiar acum!

Rulment grup conic New Holland 555 - o bucurie sa il montezi!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru buldoexcavator New Holland 555 este de 6 luni, iar in cazul in care intampini probleme cauzate de defectiuni ale piesei, o poti schimba gratuit. Este indicat sa citesti certificatul de garantie din colet.

Livrare
Livram peste tot in tara, prin curierat rapid. Plata se realizeaza in sistem ramburs, iar inaintea ei ai posibilitatea de a verifica starea in care primesti piesele, pentru a evita orice posibila nemultumire. Daca iti este mai convenabil, poti veni si la sediul nostru ca sa ridici acest rulment grup conic New Holland 555 comandat!

Montaj
Conteaza pe noi pentru montaj si nu vei regreta, deoarece avem colaborari numai cu specialisti, in intreaga tara, astfel incat sa iti putem veni in ajutor rapid, direct la punctul tau de lucru. Folosim in montajul rulmentilor o presa mecanica, deoarece aceasta ii protejeaza, prelungindu-le considerabil perioada de exploatare. Suntem disponibili pentru a remedia orice problema ai intampina la utilajul tau. Suna-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura