Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW154

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW154
Cod produs
AVWC2LN3-G-MI
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa fii mereu in actiune pentru ca afacerea ta sa mearga, mai ales in aceste vremuri. Cred ca nu ti-ar strica un pic de ajutor, nu? Daca ai parteneri de incredere, o parte din grijile tale se risipesc. Noi avem un depozit plin cu piese de calitate si oamenii potriviti, trebuie doar sa ne soliciti ajutorul. Cauti pompa alimentare Bomag BW154 produsa in UE, care inlocuieste perfect originalul? O avem in depozit la un pret promotional.
Se poate monta si pe modelele Bomag BW 154 AC-2, Bomag BW 154 AC-2 AM, Bomag BW 154 AD-2 si Bomag BW 154 AD-2 AM.
Daca o comanzi acum, maine vine curierul si o poti monta!
Venim la locul potrivit daca ai nevoie de depanare pe teren, avem  si prieteni cu ateliere mobile. Suna la sediul nostru si iti gasim pe cineva in apropiere!

Pompa alimentare Bomag BW154 este extrem de importanta pentru energia motorului!
Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor, este esentiala pentru functionarea continua a alimentarii cu combustibil. Daca motorul merge in socuri, este zgomotos, daca acceleratia merge greu sau daca ai ramas in „pana prostului” cu toate ca abia ai bagat motorina, de vina poate fi pompa de alimentare. Cheama un mester sa te ajute sau suna unul dintre consultantii nostri, dar semnele sunt clare: pompa de alimentare are probleme, trebuie schimbata!
Apeleaza la expertii nostri, nu improviza!
Stim ca utilajul este viata ta, lucrezi cu el zilnic si il cunosti ca in palma! Dar oricine mai are nevoie de cate un consult specializat, chiar si oamenii merg la doctor, nu? Expertii nostri au competenta sa iti indice cu precizie defectiunea, sa gaseasca piesa de care ai nevoie, sa te indrume in reparatie! Suna, descrie pe scurt defectiunea si afla solutia, e gratis!
Pompa de alimentare pentru cilindru compactor Bomag BW154 are garantie 1 an. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet, cu plata ramburs si desfacerea coletului la livrare.
Pompa alimentare Bomag BW154 este pe stoc. Intelegem viteza cu care trebuie sa-ti pui utilajul in miscare si de aceea piesa va pleca imediat ce faci comanda si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Sigur nu te vei aventura sa lasi montajul unei piese importante pe mana oricui! Cheama un specialist, sau daca nu ai unul la indemana, suna la noi si iti vom recomanda unul cu referinte foarte bune!

Specificatii tehnice

• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.

Se poate monta si pe modelele Bomag BW 154 AC-2, Bomag BW 154 AC-2 AM, Bomag BW 154 AD-2 si Bomag BW 154 AD-2 AM.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura